Salı, Ekim 25, 2016

Bağcılar Spor üç attı üç aldı


Bölgesel Amatör Ligi 11. Grup'ta Bağcılar Spor, Mahmutbey Stadı'nda konuk ettiği Düzce temsilcisi Akçakocaspor'u 3-1 yenerek haftayı üç puanla tamamladı. 


Bağcılar halkı bu önemli karşılaşmada takımlarını yalnız bırakmadı. Sahaya çıkan Bağcılar Spor futbolcuları ellerindeki atkıları taraftara verdi. Bu yapılan jest tribünden alkışlandı. 

Karşılaşmaya ev sahibi ekip hızlı başladı ve 8'de Onur ile 1-0 öne geçti. Yediği golün etkisini çabuk atlatan Akçakocaspor 20'de yapılan ortada kafaya iyi yükselen Turgay ile skoru eşitledi. Bağcılar Spor 38'de Volkan'ın attığı şık golle yeniden eşitliği bozdu. 

İkinci yarıda da oyun disiplininde kopmayan bir Bağcılar Spor vardı sahada. Kırmızı-Mavili ekip 66'da kazandığı frikik atışında Evren'in güzel vuruşu ile skoru 3-1 yaptı. Maçı bu skorla kazanan İstanbul ekibi puanını 12 yaptı ve ikinci sıraya yükseldi. Akçakocaspor ise 3 puanla 13. sırada.

Karşılaşmanın saha komiseri olan sayın Ömer Çaylı'ya, Karşılaşmanın gözlemcisi olan sayın Nihat Karaca'ya ve Karşılaşmanın denetçisi olan sayın Mustafa Türlü'ye yardımlarından dolayı teşekkür ederim.

HABER-FOTOĞRAF: ALPER KADEROĞLU







Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...