Çarşamba, Ekim 19, 2016

Bağcılar Spor'dan 'koca' bir galibiyet

Bölgesel Amatör Lig 11.Gurupta mücadele eden Bağcılarspor, kendi seyircisi önünde Bağcılar Belediyesi Mahmutbey Stadyumunda çıktığı maçta Akçakocaspor’u 3-1 yendi. Karşılaşmaya taraftarlar yoğun ilgi gösterdiler.


Ev sahibi Bağcılar Spor’da teknik patron Mustafa Serin sahaya kalede Ziya, Atalay, İslam, Hasan, Özgür, Volkan Erkut, Evren, Emre, Onur, İlhan, Semih ilk on biriyle çıktı.

Misafir takım Akçakocaspor da ise teknik direktör Selahattin Bal sahaya kalede İsmail, Kadir, Enes, Aytaç, Mesut, Sefa, Mustafa, Mahmut, Turgay, Cüneyt, Mahsun ilk on biriyle çıktı.

Karşılaşmayı Kocaeli bölgesi hakemlerinden Enes Kanpara yönetirken yardımcılıklarını Mehmet Ali Vardar, Fatih Özbek ve dördüncü hakem Engin Uğur yaptı.

Dört hafta sonunda deplasmanda aldığı üç galibiyetle rakiplerine korku veren Bağcılarspor ilk iç saha karşılaşmasını hakem hatalarıyla kaybetmişti. Şeytanın bacağını kırmak isteyen Bağcılarspor da taraftar gurubu Terskelepçe de tribünleri doldurdu. Maç öncesi ve maç sırasında takımını destekleyen Terskelepçe karşılaşma başlamadan rakip takımı Akçakkocasporu tribüne çağırarak alkışladı.
Tribün şov hazırlayan Bağcılarspor taraftarı Terskelepçe Kocaelispor’a da destekleyen tezahüratlarda bulundular. Deplasmana da bir otobüs değilde üç otobüs kaldırılması için yönetime çağrıda bulundular. Terskelepçe amigosu Kerem’de vatani görevini yapmak üzere gideceği askerlik öncesinde son kez tribünleri coşturdu.

Karşılaşmaya iyi başlayan Bağcılarspor rakip kalede gol aramaya başladı. Dakikalar 8 gösterirken Onur ile öne geçti. Golden sonra topralanan Akçakocaspor da gol için Bağcılarspor yarı alanında etkili olmaya çalıştı. Sol kanattan gelişen ani atakta ortalanan topla buluşan Turgay karşılaşmanın yirminci dakikasın da beraberlik golünü attı. Karşılaşma 1-1 oldu.

Taraftar desteğini de arkasına alan Bağcılarspor rakip kalede gol aramayı sürdürdü. 38.dakika da Volkan Erkut topu ağlarla buluşturarak Bağcılarspor’u 2-1 öne geçirdi. İlk yarıda başka gol olmayınca bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıya iyi başlayan Bağcılarspor rakip kalede gol aradı. Akçakkocaspor da geliştirdiği ataklarla Mustafa ve Turgay ile gol yollarında etkili olmaya çalışsada başarılı olamadılar. Gelişen Bağcılarspor atağında serbest vuruşu kararı çıktı. 66.dakika da topun başına gelen Evren mükemmel bir golle karşılaşmayı 3-1 yaptı.

Karşılaşma da başka gol olmayınca ev sahibi takım Bağcılarspor maçı 3-1 kazanarak üç puanı hanesine yazdırdı. Şampiyonluğun en iddialı adayı olan Bağcılarspor bu galibiyetle puanını 12’ye yükselterek 11.gurupta ikinci sıraya yükseldi. Akçakocaspor da üç puanda kalarak alt sıralarda kaldı.
Gelecek hafta Bağcılarspor, Karadeniz Ereğli Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

(Güneşli Haber)




Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...