Pazar, Ekim 09, 2016

Avcılar Belediyespor zoru başardı


İstanbul Süper Amatör Lig’in 8.Grup'ta 5.Hafta karşılaşmasında Yeşilova Esnafspor ile Avcılar Belediyespor takımları karşı karşıya geldi. Her iki takım da bulduğu net gol pozisyonlarını cömertçe harcarken, ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-1’lik skorla müsabakayı kazanan taraf Avcılar Belediyespor oldu.
Küçükçekmece Kemal Aktaş Sahası' karşılaşmaya yoğun ilgi vardı.
8.Dakikada sağ tarftan ortalan top kafayı vuran Avcılar Belediyespor Gökhan'ın vuruşunda top az farkla auta çıktı.

10.Dakikada Avcılar Belediyesporda Gökhan ceza sahası içinde son anda topa dokundu kaleci Mercan zamanında çıktı ve golle izin vermedi.
14.Dakikada Avcılar Belediyesporda Serhat soldan ortasını yaptı, topu çok iyi takip eden Gökhan'ın kafa vuruşunu kaleci Mercan kontrol altına alarak golle izin vermedi.
24.Dakikada Avcılar Belediyesporlu Uğur'un ceza sahası içinde kafa vuruşu top kale direğini yalayarak auta çıktı.
30.Dakikada Yeşilova Esnafspor ceza sahası içinde kafalardan seken topu çok iyi takip eden Avcılar Belediyesporlu Gökhan'ın kafa vuruşunu kaleci Mercan çok iyi takip etti ve golle müsaade etmedi.
33.Dakikada serbest vuruş kazanan Avcılar Belediyespor'da Anthony'nin sert şutu ndakaleci Mertcan çift yumrukla topu uzaklaştırdı.
Müsabakanın ilk yarısında gol gelmedi ve devre 0-0 sona erdi.
İlk gol Avcılar'dan
52.Dakikada Avcılar Belediyesporda Vedat Erim yaklaşık 40 metreden top çok sert vurdu kaleci Mertcan'ın müdahalesi yetmedi ve top ağlara gitti. Misafir takım Avcılar Belediyespor bu golle 1-0 öne geçti.
63.Dakikada Avcılar Belediyespor sol taraftan köşe atışı kullandı. Ceza sahası içine süzülerek gelen son dokunan Gökhan topu kafa ile ağlara yollayarak farkı ikiye çıkardı: 0-2

Önce direk, iki dakika sonra gol
68.Dakikada Yeşilova Esnafspor takımında ikinci yarıda oyuna dahil olan Batuhan Çakmak ceza sahası dışında kaleyi karşıdan gördü sert şutu top üst direkten döndü.
70.Dakikada Yeşilova Esnafspor takımında ikinci yarıda dahil olan diğer oyuncu Emrah Akdemir topla ceza sahası içine girdi, Avcılar Belediyesporlu oyuncular tarafından düşürülünce karşılaşmanın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Yeşil Beyazlı takımda topun başına geçen Tugay farkı bire indirdi: 2-1
Avcılar 10 kişi kaldı
77.Dakikada Avcılar Belediyespor takımında Serkan önce ikinci sarı kartını ardından kırmızı kartı gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.
Müsabakanın geri kalan süresinde ev sahibi Yeşilova Esnafspor beraberlik gollünü aradıysa da girdiği pozisyonları golle çeviremeyince misafir takım Avcılar Belediyespor zor da olsa karşılaşmayı 2-1 kazandı.
Maç sonu gerginlik
Karşılaşmanın bitiş düdüğü ile birlikte her iki takım oyuncuları arasında kısa bir arbede yaşandı ancak her iki takım yöneticileri araya girerek olayları büyümeden önledi. Yaşanan arbede ayağından aldığı darbe sonucu Yeşilova Esnafspor kalecisi Mercan ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...