Salı, Ekim 18, 2016

'Ağa'nın bileği bükülmedi

Bursa 1. Amatör Küme 3. Grup'ta yer alan İsaörenspor, sahasında konuk ettiği Ağaköyspor'u 3-1 mağlup ederek sezona üç puanla başladı.

İsaören taraftarlarının ve İnegöllü futbolseverlerin yoğun ilgi gösterdiği maç dolu tribünlere karşı oynandı. Güneşli yazdan kalma sıcak bir havada seyircilerin çok keyif aldığı, iki tarafından üstün bir fizik gücü sarfettiği mücadele oldu. Maçın genelinde İsaörenspor üstün oynadı, girdiği net gol pozisyonlarından üçünü gole çevirdi, Ağaköy spor cılız ataklarından ancak bir gol bulabildi. İsaörenspor sergilediği güzel futbol ile gelecek haftalar için izleyenler büyük umut verdi.

17.Dakikada Ağaköyspor atağında topu kapan İsaörenspor orta saha oyuncuları, ağaköyspor defansının arasından atılan derin pasta topla buluşan Tolga, topu sürerek kaleci ile karşı karşıya kaldı. Kalecinin sağından ayakla yaptığı düzgün vuruş ile topu ağlara gönderdi. İsaörensporu 1-0 öne geçirdi.

71.Dakikada İsaörenspor korner kazandı. Kornerden ceza alanı içine yapılan korner atışında topa yükselen Anıl, düzgün bir kafa vuruşu ile çatal dediğimiz yerden topu ağlara gönderdi. Skoru 2-0’a taşıdı.

86.Dakikada Ağaköy kontratağında sol taraftan ceza alanı içine yapılan dikine ara pasta, topla ceza alanı içinde buluşan Vejdi gelişine vuruşla topu İsaörenspor ağlarına gönderdi. Skoru 2-1 getirerek son dakikakalra umutla girdi.

90.Dakikada bu sefer İsaörenspor kontratağında sol kanatta topla buluşan Tolga, Ceza alanı içine şut, orta karşımında yaptığı vuruşta topu ağlara gönderdi. Bu gol ile aynı zamanda karşılaşmanın skorunu ilan etti İsaörenspor 3-1 Ağaköyspor.

STAT: İnegöl Sanayi Sahası
HAKEMLER: Muhsin Şahin 5, Doğacan Arslan 5, Osman Karatay 5
İSAÖRENSPOR: Ertuğrul 6, Ahmet 6 (dk.90 Köksal ?), Ufuk 6, Anıl 7, emre 5, Ali 6, Fırat 5, Bilal 6, Yalçın 5 (dk.80 Mesut 5), Burak 7 (dk.90 Ömer ?), Tolga 7,
ANTRENÖR: Veysi Çakan
AĞAKÖYSPOR: Ümit 4, Bahri 4, Muammer 3, Cengizhan 3, Tolga 4, Ali 4 (dk.70 Aytaç 3), İsmail 4, Murat 3 (dk.60 Vejdi 3), Onur 4, Köksal 5, M.Enes 4 (Baki ?).
ANTRENÖR: Muhammet Aktaş
SARI KARTLAR: Dk.65 Emre, Dk.90 Fırat, Dk.41 Yalçın İSAÖRENSPOR. Dk.90 İsmail AĞAKÖYSPOR
GOLLER: Dk.7, Dk.90 Tolga, Dk.71 Anıl (İsaörenspor), Dk.86 Vejdi (Ağaköy)

HABER-FOTOĞRAF: SERKAN ARSLAN






Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.