Cumartesi, Ekim 22, 2016

Açılış maçında gol sesi çıkmadı 0-0


Konya Süper Amatör Lig’de 2016-2017 sezonu 1. Hafta maçı olan Muhasebe Gençler – Karapınar Belediyespor karşılaşmasıyla başladı.

22 Hafta sürecek Süper Amatör ligde 11 takımın şampiyonluk mücadelesi verecek. Cumhuriyet sahasında Muhasebe Gençler – Karapınar Belediyespor karşılaşmasında nefesleri kesti.   

Saat 13:00’da başlayan ve İl hakemi Uğur Doğan’ın düdük çaldığı karşılaşmada mücadele üst düzeydeydi. İki takımda karşılaşmaya kontrollü başladı ve bu kontrollü oyun skoruna da yansıdı.  Mücadelede başladığı gibi 0-0 tamamlandı.
Karşılaşmanın en net gol pozisyonunu Karapınar Belediyespor, Memduh ile yakaladı. Memduh’un şutu üst direkte patladı. Konuk takımda Yusuf girdiği iki mücadelede burnu kırıldı ve oyunu terk etmek zorunda kaldı.

STAT: Cumhuriyet
HAKEMLER: Uğur Doğan****, Hasan Dikener****, Mehmet Özdil***
MUHASEBE GENÇLER: Ali***, Yunusemre***, Mustafa***, Hasan***, Serdar***, Anıl***, Emre**, Kemal***, Şakir**, Lütfi***, Mustafa Morbel**
KARAPINAR BELEDİYESPOR:  Enes***, Barış***, Ahmet**, Enes Can***, Cengizhan***, Doğuşhan***, Sefa**, Fikret***, Memduh***, Muhammed***, Tevfik ***
GOLLER:  YOK


Haber & Resim Yüksel Cırt








Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.