Pazartesi, Ekim 17, 2016

8 gole birer puan

İstanbul Süper Amatör Küme 3.grup mücadelesinde alt sıralardan kurtulmak isteyen Kadırgaspor ve Kuruçeşmespor, Namık Sevik Stadı'nda karşı karşıya geldi. İki kez iki farklı üstünlüğü yakalayan ev sahibi ekip son dakikada yediği golle karşılaşmadan 4-4'lük skorla berabere ayrıldı. İki kez geriye düşen Sarıyer temsilcisi mücadeleyi bırakmayarak son 10 dakikada kurduğu baskı ile deplasmandan bir puanla döndü.

Mücadelenin henüz başında Burak ile öne geçen ev sahibi ekip 10.dakikada Ferhat'ın golü ile farkı ikiye çıkarttı. Konuk ekip 32.dakikada kornerden gelen topa Arif Emre'nin vuruşu ile farkı bire indirdi ve bu gol ilk yarının skorunu belirledi.

İkinci yarıya etkili başlayan konuk ekip 52.dakikada penaltı kazandı. Sol kanattan Serhat'ın ortasında top Emra'nın koluna çarptı. Mücadelenin hakemi Cihan Ataş, Emra'nın kolunun açık olduğunu belirterek penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Murat Er topu ağlara gönderdi ve skora dengeyi getirdi 2-2.

Yediği gol sonrasında ataklarını sıklaştıran ev sahibi ekip Cevher'in güzel ortasında Ferhat'ın düzgün kafa vuruşu ile bir kez daha öne geçti 3-2.

68.dakikada Kuruçeşme korner atışı kazandı. Defans oyuncularının da hücuma çıktığı atışta topu kapan Kadırgaspor ani atağa çıktı. 5'e 1 yakalanan Kuruçeşme defansı Ferhat'ın vuruşunda topu ağlarında gördü 4-2. Golcü oyuncu attığı golle hat-trıck yaptı. Bu pozisyonda Kuruçeşme oyuncularının ofsayt itirazları vardı ancak sonuç değişmedi.

Mücadelenin 81.dakikasında Coşkun'un al da at dercesine ortasını Selçuk boş çevirmedi ve kafa ile topu ağlara gönderdi. Heyecan kasırgası şeklinde geçen maçın son dakikalarında Serhat'ın altı pasa ortası Kadırga defansından sekti. Oyuna sonradan dahil olan Burak sol ayakla topu ağlara gönderdi ve konuk ekibe beraberlik sayısını kazandırdı 4-4.

Mücadelenin hakemi Cihan Ataş itirazlarından dolayı Kadırgaspor Teknik Direktörü Cemil Yılmazeri tribüne yolladı. Uzatma dakikalarında Kuruçeşme ceza sahasına giren günün etkili ismi Ferhat kaleye vurmak yerine pası tercih edince Kuruçeşme defans oyuncusu Arif Emre araya girerek mutlak bir golü önledi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca heyecan dolu mücadele 4-4'lük skorla sona erdi.

Karşılaşma boyunca bizlerden yardımını esirgemeyen saha komiserimiz Sayın Selami Sarıyer'e teşekkür ederiz.

Karşılaşma ile ilgili daha fazla fotoğraf için TIKLAYINIZ.

HABER-FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN






Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...