Pazartesi, Ekim 17, 2016

70 Larendespor transferde şov yaptı

Karaman Süper Amatör Liginin son şampiyonu ve bu sezonun iddiaalı ekibi 70 Larendespor. geçtiğimiz hafta kendi sahasında Kılbasan Karadağspor ile 2-2 biten maçtan sonra yönetim kolları sıvamıştı. Transfer döneminin kapanmasına saatler kala bombaları patlattı Karaman ekibi, Sudurağı Gençlerbirliği'nde oynayan Vahit Küçükatceken transferini bitirdi.

Emre Sakı yuvaya döndü. Geçtiğimiz sezon başı Bursa BAL ekibinden Gemlikspor'a transfer olan ve iyi bir sezon geçiren Trabzonlu genç sol bek Emre Saki, Kulüp Başkanı Çelikyön'ün isteğini kırmayarak Karaman'a gelip kendisini tekrar 70 Larendesporlu yapan imzayı attı.

'Bu kulübün evladıyım'
Emre Saki, yaptığı açıklamada, "Başkanım aradı, sana ihtiyacımız  var dedikten sonra benim düşünmem bile yanlış olurdu. Ben yuvama geldim, burada güzel anılarım vardı. Her şeyden önce babam gibi bir başkan, çok sevdiğim bir genel kaptan vardı. Geçtiğimiz sezon Gemlik'e tansferimde beni destekleyen Karaman'dan ziyaretime gelen başkanım Halil ÇELİKYÖN kırmak olmazdı. Daha güzel teklifler almama rağmen 70 Larendespor'u seçmemdeki etken buradaki aile ortamı. Ben memleketimden 14 yaşında çıktım, birçok kulüpte oynadım ama benim gönlümde 70 Larendespor bir başkadır. Hedefimiz belli. Bölgesel Amatör Ligi inşallah yarım kalan işimizi bitirip bu sezon sonu şampiyonluk ve BAL vizesi ile bitecektir. Ben 70 Larendespor kulübünün oyuncusu değil bir evladıyım" dedi. 

'Güzel günler bizi bekliyor'
Yeni transfer Vahit Küçükatceken ise yaptığı açıklamada, "Karaman'ın son şampiyonu ve inşallah bu yıl da şampiyonluğa oynayan takımında forma giymek güzel olacak. Transferimde kulüp başkanımız Halil Çelikyön  ve Genel kaptanımız İs Boylu'ya buradan teşekkür etmek isterim. Bana güvenip benimle çalışmak istedikleri ve transferimde ısrarcı oldukları için inşallah güzel günler bizleri bekliyor" ifadelerini kullandı.

'Kaliteli bir takım kurduk'
Genel Kaptan İsa Boylu, "Bu sezon genç ve kaliteli bir takım kurduk. Eksiklerimizi kapattık. Yaptığımız her transferde başkanım ile benim imzam vardır. Bu demek oluyor ki takım başarısız olursa kimse sorumlu aramasın, sorumlusu biziz lakin bu takım Allah'ın izni ile şampiyon olacak. O zaman da başarı oyuncularımızındır. İnşallah sezon sonu Karaman, Turuncu Beyaza boyanacaktır" açıklamasını yaptı.

YerelFutbol.com

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 24 Nisan 2024 Çarşamba Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...