Pazartesi, Eylül 05, 2016

Yeşilova Esnafspor sezon açılışı yaptı



Yılmaz AKTEPE/
İstanbul Süper Amatör Lig 8.Grup’ta mücadele edecek olan Yeşilova Esnafspor, 2016-2017 sezonunu Yeşilova Kemal Aktaş Stadında gerçekleştirilen törenle açtı. Yeşil Beyazlı ekip sezon açılışı dolayısıyla 1.Amatör Lig takımlarından Küçükçekmece İdman Yurduspor takımı ile açılış maçı yaptı.

 Yeşilova Esnafspor,2016-2017 sezon açılışı öncesi Yeşilova Esnafspor da geçmişte forma giyinmiş eski futbolculardan oluşan vetaranlar takımı ile Küçükçekmece Nurçelikspor Kadın Futbol takımı ile bir gösteri maçı gerçekleşti. İki takım arasında yapılan maç bir birinden güzel 22 gol sonunda 11-11 karşılaşma sona erdi.
2016-2017 Sezonunda İstanbul Süper Amatör Lig 'de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Yeşilova Esnafspor sezon açılışını 1.Amatör Lig takımlarından Küçükçekmece İdman Yurduspor takımı ile yaptığı maç ile başladı.
Yeşilova Esnafspor yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi vereceği İstanbul Süper Amatör Lig öncesi sezon açılışını 4 Eylül Pazar günü gerçekleştirdi. Yeşilova Kemal Aktaş Stadı’nda gerçekleşen sezon açılışı programına MHP İstanbul Bölge Milletvekili İsmail Faruk Aksu, MHP MHK üyesi Ahmet Savaş Çolak, Küçükçekmece MHP İlçe Başkanı Seyfettin Tiryaki, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk, İstanbul Demirspor Kulübü Başkan Vekili Seyit Bel, Genel Kaptan Ahmet Çalık, Rumeli Trakya ve Balkanlar Gönül Birliği Platformu Genel Başkanı Gökhan Aygün, İstanbul Balkanspor Kulüp Başkanı Rıdvan Vatansever, Sultanmuratspor Genel Kaptanı İbrahim Şakiroğlu,Gültepe Özgençlikspor 2.Başkanı Turan Güneş,Küçükçekmece Nurçelikspor kulüp Başkanı Nurcan Çelik,Filizspor Kulüp Başkanı Bayram Bayer,Yeni Ufukspor Kulüp Başkanı Nusret Öksüz,Mahalle muhtarları Yeşilova Esnafspor Yönetim Kurulu Üyeleri, teknik heyet, futbolcular ve spor severler katıldı.Sıcak havaya rağmen tribünleri dolduran taraftarlar Teknik ekip ve futbolculara sevgi gösterilerinde bulundu.
Dualar ve Kurban kesiminin ardından yapılan protokol konuşmalarının sonrası futbolcular tek tek takdim edilerek, taraftarla tanıştırıldı. Programda ardından Yeşil Beyazlı ekip daha sonra Küçükçekmece İdman Yurduspor takımı ile açılış maçı yaptı.2016-17 Sezon açılışı maçında 1.Amatör Lig takımlarından Küçükçekmece İdman Yurduspor takımı ile karşılaşan Yeşilova Esnafspor 7-3 kazandı.
Sezon açılışında bir konuşma yapan Yeşilova Esnafspor Kulüp Başkanı Ahmet Ulaş, Yeşilova Esnafspor takımını daha iyi yerlere taşı taşıyacaklarını söyledi. Yeşilova halkının şampiyonluk yolunda destek vermelerini isteyen ulaş, birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceklerini belirtti. Yeni sezonda beklenen özlemi bitireceklerini belirten Kulüp Başkanı Ahmet Ulaş 2016-2017 sezonunun sağlıklı ve başarılı geçmesini diliyorum. Sözlerime başlamadan önce bu vatan için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi huzurlarınızda saygı ve şükranla anıyorum. Birliğe en çok ihtiyacımız olan şu günlerde sporun dostluk ve kardeşlik adına en iyi birleştirici olduğunu unutmadan her beraber ülkemiz, milletimiz ve ilçemiz adına en iyisini yapmamız gerektiğini biliyoruz. Ulu önder Atatürk’ün de demiş olduğu gibi zeki, çevik ve ahlaklı sporcularla bu yolda başarıya ulaşacağımızı umut ediyorum. Yeşilova Esnafspor Yeşilova için için sadece bir spor kulübü değil, bu ilçenin tanıtımında ve marka değerinde en önemli argümandır.
Ben, sen, o değil, biz ruhuyla hareket ettiğimiz sürece başaramayacağımız hiçbir şey yoktur. Başarıya giden yolun birlik ve beraberlikten geçtiğini unutmadan güzel yarınlar için her şeyi yapacağımızdan şüpheniz olmasın.2016-2017 futbol sezonunun ülkemize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyor,Hepinize katıldığınız için teşekkür eder, saygı sevgi ve şükranlarımı sunarım dedi.
Daha sonra söz alan Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk, Bende sözlerime başlamadan önce bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi huzurlarınızda saygı ve şükranla anıyorum.2016,2017 Sezonu İlçemizdeki tüm takımlara ve tüm amatör kulüplerimize hayırlı olsun. Allah kazasız, belasız, sakatlıksız bir ligi daha başlayıp bitirmeyi gençlerimize nasıp etsin.
Küçükçekmece ilçesi olarak yeni sezona girerken tamamlanması gereken eksiklikleri biliyoruz bunların bir kısmı tamamlandı bir kısmının da tamamlanması için Çalışmalar devam ediyor. Belediye başkanımız Sayın Temel Karadeniz daha önce söylediği Yeşil ova Kemal Aktaş Stadı 2017 yılı içinde Belediye Başkanlığımızın yatırım planları içerisinde inşallah buraya yakışan güzel bir stadı daha ilçemiz kazanmış olacaktır. Bazı statlarımızın acil zemin değişimine ihtiyaçlar var bu stat da onlardan biri Belediyemize zeminin değişmesi ve yeni sezona yetişmesi için talepte bulunduk inşallah buda gerçekleşecektir.
İlçemizde 2016 yılı içinde Spor kulüplerimize yapılması planlanan birçok çalışma oldu ancak bütçe ve planlama sıralamasına göre tüm stat ve bazı kulüplerimize hizmetler yapıldı ve yapılmasına devam ediyor. Kulüpler birliği olarak Belediye Başkanımıza sizlerin huzurunda Teşekkür ediyorum inşallah en kısa süre içinde tamamlanması gereken diğer tesislerimizde kendilerinin desteği ile tamamlanacak.
Diğer bir konu Amatör takımlarımızın yöneticilerini hayranlıkla izliyorum bakıyorum kura çekimine gidiyorlar ancak bunca eksikliklere rağmen herkes hayatından memnun maşallah kimse mikrofon alıp ta arkadaşlara ne bir öneri sunuyorlar nede bir eleştiri. Bakın sezon başlıyor İASKF ve TFF il temsilciliğini yöneten başkanlarımız sağlıkla ilgili bir müjde verdiler evet yaparsalar kendilerini tebrik ederim ancak bizim istediğimiz sağlık çözümü statlarımız da maçlar sırasında (Akademi ligler bir örnektir)Ambulans Doktor veya gerçek sağlıkçıdır bu olmadığı süre sadece kendimizi kandırırız. Diğer bir husus çok takım tescilleniyor en güzel yaptıkları iş Tesis yıktırmak bunun yanında takımları çoğaltmak şuan en zengin ilçe Küçükçekmece tesis adına inanın bizde takımlarımıza antreman yaptırmakta zorlanıyoruz.
Yeni bir uygulama yapmışlar U15,u17 gruplar ayrılmış düşme çıkma statüsü gelmiş bu doğru bir uygulama değil yıllardır bence yanlıştan hemen dönülmesi gerekir. Kulüpler birliği olarak amatör kurula önerimiz bu yıl olmasa bile bir sonraki sezon önce Bölgesel amatör ligin tamamen kaldırılması, Süper amatör takımların takım sayıları artırılarak tam lig yapılması yine 2.Amatör Ligin tamamen kaldırılması,2.Amatör Lig Genç takımın kaldırılarak tek lig statüsüne geçmesi gibi birçok düşünce ve önerilerimiz var yoksa bu uygulamalarla sadece bol bol transferler yaptırarak kulüpleri maddi zarara uğratır ve liglerimize hiç bir şekilde kalite ve heyecan gelmez. Tekrar tüm katılımcıları ve Esnafspor Kulübü ile bugün hazırlık maçına çıkacak Küçükçekmece İdmanyurduspor kulübümüze de başarılar diliyor saygılarımı sunuyorum dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, AKP Küçükçekmece İlçe Başkanı Av. Mustafa Korkut, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk, MHP Küçükçekmece İlçe Başkanı Seyfettin Tiryaki, İstanbul İl Futbol Başkanı Ali Tanrıyaşükkür, Hakan Kızlıdeniz ve Sami Plakay’a Yeşilova Esnafspor kulübüne maddi manevi destek verenlere teşekkür plaketi verildi.
Yeşiova Esnafspor takımını 2016-2017 Futbol sezonunda başarıya taşıyacak Teknik ekip ve futbolcular şöyle. Genel Kaptan -Yılmaz Akı, Teknik Sorumlu -Eren Ak
Yeni Transferler-Ogün, Tugay, Gökhan-Halkalıspor, Tunahan, Taha, Berkay, Mehmet,-Kosova Güçspor, Sercan, Doğukan-Vefaspor, Oğuz Kaan Koç-Cerrahpaşaspor, Batuhan, Oğuz Kara-Küçükçekmece İdman , Berkcan-İstanbul A.Ş,Turan-Küçükçekmecespor, Uğurcan-Çeliktepespor, Engin-Denizköşklerspor.
Geçen yıldan kalan oyuncular, Aykut, Mustafa, Semih ve Yunus
Altyapıdan A Takıma çıkan oyuncular, Atakan, Kaan Mert, Kemal, Kaan Eren Muhammet, Oğuz Kazanmaz.




Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...