Cumartesi, Eylül 03, 2016

Yerel Futbol Santra dergisinde


Spor yayıncılığına yeni bir soluk getirecek Santra Dergi yayın hayatına başladı. Eylül sayısıyla görücüye çıkacak Santra’da futbolseverler özgün bir içerik ve farklı bakış açılarını bir arada bulacak.

2002 yılından bu yana pek çok mecrada öncü bir firma olan Localtime, Santra’da yenilikçi anlayışıyla yine fark yaratacak.

“Futbolu yaşayanların dergisi” sloganıyla yola çıkan Santra, analiz ve yorum haberlerin yer aldığı inceleme dosyaları, futbol dünyasının önemli isimleriyle gerçekleştirilen röportajları ve uzman köşe yazarları ile oldukça iddialı.

AMATÖR LİGLERİN YENİ ADRESİ SANTRA

2006'da kurulan ve amatör futbol camiasının büyük desteğiyle Türkiye çapında tanınan bir site haline gelen Yerel Futbol da artık özel içerikleri ile Santra'da olacak. Gazeteci Efkan Bucak’ın hayat geçirdiği 'Yerel Futbol'un ekibi Santra’ya özel içerik üretecek.

Santra’da ayrıca 2. Lig dosyasında Mustafa Yaşar, “Çin Süper Ligi” analizi ile Çağlar Ergin, a’dan z’ye “Espor” ile Zeynep Gençağa, “Futbolda Kaygı” yazısıyla Psikolog Canan Cesur, spor hukuku köşesinde Av.Oya Yakıcı, futbol tarihinin önemli olayları ile Çağrı Küçük, farklı bakış açıları ile Doç. Dr. Cem Çetin, Berk Göl, Mücahit Sarnık ve Güray Sert de Santra’nın ilk sayısında yer alan diğer isimler oldu.

MESUT ÖZİL SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Santra’nın kapak ismi hem yabancı hem de Türk medyasına genelde uzak durduğunu bildiğimiz Mesut Özil… Avrupa Şampiyonasında Almanya’nın performansını değerlendiren Mesut Özil, A Milli Takım’ımız ile ilgili görüşlerini de Santra okuyucuları için dile getiriyor.

MUSLERA’DAN TAFFAREL’E VEDA MEKTUBU

Santra’nın ilk sayısını özel kılan içeriklerden birinde Galatasaray’ın başarılı kalecisi Fernando Muslera’nın imzası var. Uruguaylı yıldız geçtiğimiz haftalarda ülkemize veda eden, kaleci antrenörü Claudio Taffarel için bir veda mektubu yazdı. Türkiye’de uzun yıllardan bu yana ilk kez aktif bir futbolcunun kendi yazısı yayınlanıyor.

LEICESTER’İN ŞAMPİYONLUĞUNU ERTUĞRUL SAĞLAM’DAN DİNLEYİN

Santra’nın ilk sayısında dört büyükler dışında şampiyonluk yaşayan tek teknik direktör olan Ertuğul Sağlam da ilginç bir bakış açısıyla yer alıyor. Sağlam, bir anlamda Premier Lig’in Bursaspor’u olan Leicester City’nin şampiyonluğunu yorumluyor.

ÖNDER ÖZEN VE REHA KAPSAL TAKTİK YAZIYOR

Spor Toto Süper Lig’e yönelik beklentilerin masaya yatırıldığı Santra’nın ilk sayısında “modern” futbol adamları Önder Özen ve Reha Kapsal, taktiksel analiz okumak isteyenleri sevindirecek.

GÜÇLÜ YAZAR KADROSU

Tecrübeli gazeteci Tunç Kayacı’nın yanı sıra genç neslin sevilen isimleri Emek Ege, Ali Ece Irmak Kazuk ve Ilgaz Çınar da Santra’nın güçlü isimleri olarak dikkat çekiyor. Devrim Çetin de PTT 1. Lig sezonu öncesi futbolseverleri aydınlatıyor.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.