Perşembe, Eylül 01, 2016

Yenicespor muradına 'Erdi'

Bursa Süper Amatör Lige iddialı hazırlanan takımlardan İnegöl Yenicespor, dış transferde Kurtuluşsporu’un yetenekli orta saha oyuncusu Erdi Akarslan ile anlaştı.

Daha önce 2014/2015 sezonunda futbol oynadığı Yenicespora transfer olan tecrübeli orta saha oyuncusu Erdi Akarslan, anlaşma sonrasında yaptığı açıklamada, "Yenicespor gibi güçlü bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. Burada çok güzel bir arkadaş ortamı var. Bana güvenen yöneticilerimize ve hocam Osman Kara’ya sonsuz teşekkür ederim. Hedefimiz olan Bölgesel Amatör Lig'e çok çalışarak çıkacağımıza inancım tamdır" dedi.

Ali Göztepe: BAL'a çıkmak istiyoruz
Yenicespor Basın Sözcüsü Ali Göztepe, yaptığı açıklamada, "Süper Amatör Lig'de başarılı olarak Bölgesel Amatör Lig'e çıkmak istiyoruz. Hocamızın raporları doğrultusunda takımımıza transferlerimiz devam ediyor. Çok değerli oyuncu kadromuza Erdi Akarslan’ı eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz, takımımıza katkısının olacağına inanıyor ve kendisine başarılar diliyorum" diye konuştu. 


Erdi Akarslan kimdir?
Futbola 2000 yılında İnegölspor alt yapısında başlayan 1988 doğumlu oyuncu sırasıyla Doğanspor, Bursaspor, Kafkasspor, Emniyetspor formalarını giydi. 2010 yılında Hatayspor’a transfer olarak prpfesyonelliğe geçiş yaptı. 2 sezon Hatayspor forması giyen Erdi Karaaslan daha sonra amatöre dönüş yaparak 2011 yılında Karadeniz Güvenspor’a transfer oldu. Daha sonra Bursa Merinosspor, Kurtuluşspor formalarını giydi. 2016-2017 sezonu için İnegöl Yenicespor takımının başarısı için mücadele edecek.

HABER-FOTOĞRAF: SERKAN ARSLAN

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.