Cuma, Eylül 09, 2016

Uğur Çolak Zeytinburnu 1957 SK'da


Geçtiğimiz sezon Leventspor formasını terleten başarılı kanat oyuncusu Uğur Çolak Leventspor'dan ayrılarak Zeytinburnu 1957 SK ile sözleşme imzaladı. Kulüp Başkanı Kenan Aydın ile görüştükten sonra imzayı atan Uğur Çolak yeni sezonda da Bölgesel Amatör Lige devam demiş oldu.

Transfer ile ilgili açıklama yapan Kenan Aydın, "Hocamızın raporu doğrultusunda Bölgesel Amatör Lig tecrübesi bulunan kalitesi belli bir oyuncuyu daha renklerimize bağladık. Oyuncumuz anlaşma sağlamamızın üzerine kampa katıldı. Transferin iki tarafa da hayırlı olmasını dilerim" dedi.

Uğur Çolak kimdir?
25 Ocak 1989 doğumlu Uğur Çolak futbol hayatına 2000 yılında Çakmakspor’da başladıktan sonra Çaykur Rizespor’a transfer oldu. Daha sonra birer sezon Galata ve İdealtepespor formalarını terletti ve ardından Bozüyüksporla profesyonel sözleşme imzaladı. Bağlarbaşı ile amatöre dönüş yapan Uğur Çolak, Kepez Belediye ile tekrar profesyonel olup yine Bağlarbaşı ile amatöre dönüş yaptı. Ardından Ortaköyspor, Tuzlaspor, Arnavutköy Belediye, Erokspor, Yenibosnaspor ve son olarak Leventspor formalarını giyen oyuncunun son durağı Zeytinburnu 1957 SK oldu. Uğur Çolak'ın kariyerinde U21 Liginde 11 maçı ve 1 golü, TFF 3.Ligde 7 maçı, TFF 2.Ligde 1 maçı ve Bölgesel Amatör Ligde 65 müsabakada 3 golü bulunmakta.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.