Cumartesi, Eylül 03, 2016

Sultangazi derbisi Esentepe Adıyaman'ın


Sultangazi ilçesinin iki amatör spor kulübü hazırlık müsabakasında karşı karşıya geldi. Süper Amatör Lig ekiplerinden Esentepe Adıyamanspor ile İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Sultançiftliğispor, Cebeci Arena Stadı’nda hazırlık karşılaşmasında mücadele etti. Kıran kırana geçen iki dost kulübün maçı izleyenlere keyifli bir futbol zevki yaşatırken karşılaşma 4-2 Esentepe Adıyamanspor’un üstünlüğü ile sonlandı.


Karşılaşmaya hızlı başlayan Esentepe Adıyamanspor mücadelenin henüz 3. Dakikasında Mustafa ile 1-0 öne geçti. Savunma da yapılan hatayı iyi değerlendiren Mustafa takımını öne geçiren golü kaydetti. Sultançiftliğispor kontra ataklar ile etkili olmaya çalışırken mücadelenin 24. Dakikasında kaleyi cepheden gören bir noktadan frikik kazandı.

Serbest vuruşu kullanmak için topun başına geçen Sultançiftliğispor’un yeni transferi Ahmet Pamuk, klas bir vuruşla topu filelerle buluşturdu ve karşılaşmaya dengeyi getirdi. İlk yarının son anlarında doğru gelişen Esentepe Adıyamanspor atağında Medet topu ağlarla buluşturarak takımını soyunma odasına 2-1 önde götürdü.

Esentepe sonlarda açıldı
İkinci yarıya hızlı başlayan Sultançiftliğispor karşılaşmanın 57. Dakikasında tehlikeli bölgeden frikik kazandı. Topun başına duran topların usta ismi Ahmet Pamuk geçti. Pamuk, ilk yarıda attığı golün daha güzelini ikinci yarıda da kaydederek durumu 2-2 yaptı.

Karşılaşma 2-2 olduktan sonra daha baskılı oynayan ve topu daha üstün kullanan Esentepe Adıyamanspor ilerleyen dakikalarda bulduğu gollerle karşılaşmadan 4-2 galip ayrılan taraf oldu.


Ahmet Pamuk frikik gollerine devam ediyor!
Sultançiftliğispor’un yeni transferi Ahmet Pamuk, yeni sezon hazırlıklarına yüksek tempoda devam ederken, hazırlık karşılaşmalarında kaydettiği gollerle Teknik Ekipten tam not aldı. Esentepe Adıyamanspor ile oynanan hazırlık karşılaşmasında takımının iki golünü de frikikten kaydeden Pamuk, daha önce oynanan Havataş karşılaşmasında rakip fileleri frikik golüyle havalandırmıştı.

Kaynak: www.sultangaziajans.com

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.