Pazartesi, Eylül 12, 2016

Sağlıkçılar İstanbul'da göreve başladı

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından eğitimleri tamamlanan sağlık personeli, İstanbul'da başlayan yeni sezonda göreve başladı.

TFF Yönetim Kurulu üyesi ve TASKK Başkanı Ali Düşmez'in büyük gayretleri sonucu Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Spor Genel Müdürlüğü arasında İlkyardım Eğitimi İşbirliği ile ilgili imzalanan protokol neticesinde verilen eğitimler ile sertifika alan sağlık personelleri, yeni sezonda sahalarda olacak.

10 Eylül Cumartesi günü başlayan İstanbul Süper Amatör Lig'de oynanan birçok maçta görev yapan sağlık personellerinden biri de Namık Sevik Stadı'nda yer aldı. Sağlık görevlisi Mehmet Mustafa Oğuz, tüm gün oynanan maçlarda sahada yer alarak maçlarda yaşanan sakatlıklara müdahalede bulundu.

Sağlık çantaları da dağıtıldı
İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Kızılay işbirliği ile sahalarda kullanılmak üzere amatör kulüpler için özel olarak hazırlanan sağlık çantalarının dağıtımına da başlandı. Temsilciliğin internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, TFF İstanbul İl Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür ve İASKF Yönetim Kurulu üyeleri, başlayan lig maçları öncesi kulüplere çantalarını dağıttı. 

HABER: GÖKHAN TANER





Hiç yorum yok:

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemeleri kuraları çekildi

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemelerinin kuraları bugün çekildi.