Cumartesi, Eylül 03, 2016

Pendik Kavakpınar kampa girdi


1.Amatör Lig 16.Grup ekiplerinden Pendik Kavakpınarspor, eski ve yeni oyuncuların aralarındaki iletişimi arttırmak ve kaynaşmalarını sağlamak için bir kamp düzenledi.

Çınarcık Amadeus Motel'de gerçekleştirilen ve 3 günlük sürecek kampa 25 oyuncu katılırken, Kulüp Başkanı Abdullah Çakır, Başkan Yardımcısı Selim Bozkurt, ve yöneticilerden, Emrah Avcı, Bahri Topçu, Namık Yaman ve Mustafa Günaçtı kafilede yer aldı.

Pendik Kavakpınarspor 3 günlük kampı süresince 4 antrenman gerçekleştirecek ve 1 hazırlık maçı yapacak. Müsabaka sonunda ise kafile tekrar İstanbul'a dönüş yapacak.

Kamp ile ilgili görüşlerini aldığımız Teknik Direktör Murat Büyüköner ve Yardımcı Antrenör Alper Akgün sitemize yaptığı açıklamada, "Oyuncularımızın birbirlerini daha iyi tanımaları ve arkadaşlıklarını pekiştirmek için böyle bir kamp düşündük ve yönetimimiz de bu isteğimizi yerine getirdi. Kamp boyunca önceden belirlediğimiz gibi 3 antrenman ve 1 hazırlık müsabakası yaptıktan sonra geri döneceğiz. Bu kampın olumlu geçeceğini ve lige yansıyacağını düşünüyoruz. Tüm takımlara sakatlıktan uzak sezonlar dilerim" dedi.

HABER:MELİH ÖZTÜRK



Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...