Cumartesi, Eylül 03, 2016

Paşabahçe ve Zara Ekinli '1-1'ini üzmedi




İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Paşabahçespor ve Zara Ekinlispor takımları hazırlık maçında Paşabahçe stadında karşılaştı.
Paşabahçespor ile Zara Ekinlispor mücadelesinde lig maçı kalitesinde bir ilk yarı oynandı.Mücadele açısından doyurucu pozisyon açısından kısır bir ilk yarı sonunda taraflar soyunma odasına golsüz beraberlikle gittiler. İki takımda çok fazla pozisyon bulamadı. 
İkinci yarı orta sahada çok üst düzey ikili mücadeleler oldu. Gol pozisyonu bu devrede de oldukça azdı. İkinci yarı Zara Ekinli takımı çok sayıda oyuncu değiştirerek başladı.İkinci yarıda da çok fazla pozisyon yaşanmadı. 
75.dakikada Muhammed'in kafayla attığı golle Zara Ekinlispor takımı karşılaşmada 1-0 öne geçti. 88.dakikada Paşabahçespor'da Selçuk'un kullandığı penaltı atışında kaleci gole izin vermedi. 90.dakikada Paşabahçespor altı pas üzerinde Serhat'ın golüyle beraberliği sağladı.
Karşılaşma 1-1 eşitlikle sona erdi.
Karşılaşmayı yaklaşık 100 civarında seyirci takip etti.
İki takım içinde son derece verimli bir mücadele oldu.İki takım hocasının da özellikle savunma anlamında istediğini aldığı bir karşılaşma olduğunu düşünüyorum.
HABER-FOTOĞRAF:ÜMİT YILMAZ


                                                              Paşabahçespor
                                                                 Zara Ekinlispor
































Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...