Pazar, Eylül 11, 2016

Namık Sevik'te kazanan çıkmadı

İstanbul Süper Amatör Lig 2.grup mücadelesinde Vardarspor ile Küçükköyspor, Namık Sevik Stadı'nda karşı karşıya geldi. Küçükköyspor'un bildiğimiz ve alıştığımız şaşalı seyircisinin tribünde olmadığı karşılaşma her iki yarıda atılan karşılıklı gollerle 2-2 sona erdi. Karşılaşma öncesinde hafta içinde vefat eden Hakem Gözlemcisi Mert Yamanoğlu adına bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Kafalar konuştu 

Mücadelenin 6.dakikasında sağ kanattan yapılan ortaya tecrübeli golcü Gökhan Tandoğan mükemmel bir zamanlama ve kafa vuruşu ile topu ağlara gönderdi. 1-0. 9.dakikada bu kez Vardarspor golü buldu. Cemre'nin ortasında ön direkte Muhammed Aslan'ın düzgün kafa vuruşu ağlarla buluştu 1-1. İlk yarı karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.

İlk yarı sonunda konuk ekibin itirazları vardı. İlk yarı boyunca ev sahibi ekip oyuncularının zaman geçirdiğini söyleyen Küçükköysor teknik ekibi iki dakika gösterilen uzatmaya isyan etti.

İkinci yarıya bu kez ev sahibi ekip golle başladı. 50.dakikada Atakan'ın vuruşunda kaleci Serkan başarılıydı dönen topu Sezgin tamamladı ve ev sahibi ekip 2-1 öne geçti. Konuk ekipten cevap gecikmedi. 56.dakikada Vardar ceza sahasında topla buluşan Hasan Yılmaz'ın ayak dışıyla güzel vuruşu beraberliği getirdi 2-2. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca her iki ekipte bir puana razı oldu.

Karşılaşma boyunca bizlerden yardımını esirgemeyen saha komiserimiz Sayın Erdoğan Taşkıran'a teşekkür ederiz.

Karşılaşma ile ilgili daha fazla fotoğraf için TIKLAYINIZ. 

HABER-FOTOĞRAF : ERDEM SAĞOLAN 








 

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...