Cumartesi, Eylül 17, 2016

Leventspor puanları '1-1' topluyor


İstanbul Süper Amatör Lig 10. Grup'ta geçen hafta Sekbanlarspor ile 1-1 berabere kalan Leventspor, bu hafta da Alibeyköyspor deplasmanından aynı skorla ayrıldı. 

Alibeyköy Stadı'nda oynanan karşılaşmanın 21. dakikasında orta alandan sağ kanata Harun'un etkili pasında Esad topu kontrol etti ve çaprazdan sol ayağının dışıyla usta bir vuruş yaptı. Üst direğe de çarpan top filelerle buluştu. 0-1 

34. dakikada ceza sahası üzerinde Burak topla buluştu; şut açısı aradı ama top kaleye gitmedi. Tekrar ceza sahası üzerinde şansını deneyen Selim topu kaleye gönderdi. Savunmaya da çarpan top filelerle buluşurken skora denge geldi ve ilk yarı 1-1 sona erdi. 

Karşılaşmanın ikinci yarısında ve verilen 4 dakikalık uzatma bölümünde de gol sesi çıkmazken mücadele 1-1 sona erdi.

Leventspor oynadığı ikinci maçından da beraberlikle ayrılırken, Alibeyköyspor ilk puanını aldı. Beşiktaş temsilcisi gelecek hafta sahasında İstanbul Sinopspor'u konuk edecek. Alibeyköyspor ise Gürpınarspor'un konuğu olacak.

STAT: Alibeyköy
HAKEMLER: Turgay Güzel, Mertcan Yılmaz, Mustafa Alp Usta
ALİBEYKÖYSPOR: Seyitcan, Mehmet, Emre, Ufuk, Kağan, Ramazan, Sefa(Dk.83 Kadir), Fatih, Selim(Dk.87 Cengizhan), Furkan, Burak(Dk.82 Efe)
LEVENTSPOR: Mustafa, Ramazan, Mustafa, Burak(Dk.58 Erdem), Talip, Serkan, Muhammet(Dk.75 Mücahit), Murat, Soner, Harun(Dk.46 Furkan), Esad
GOLLER: Dk.21 Esad, Dk.34 Selim
SARI KARTLAR: Dk.9 Fatih, Dk.37 Emre, Dk.90+2 Ufuk / Dk.32 Esad

www.leventspor.com


Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.