Cuma, Eylül 16, 2016

Küçükçekmece Takımlarının 2.Hafta Değerlendirmesi.


Yılmaz AKTEPE/ Ligin 2.Haftası Süper Amatör Ligde Küçükçekmece ilçesini temsil eden 5 Takımı son durumu ve rakiplerinin durumu ve neler yaparlar.

Yeşilova Esnafspor ,Üç puanı arayacak

İstanbul Süper Amatör Lig 8.Grupta Ligin ilk haftası kendi saha ve seyircisi önünde Feriköyspora farklı mağlup olan Yeşilova Esnafspor ,Grubun güçlü takımlarından olan İstanbul Konyaspor deplasmanda zorda olsa Üç puanı arayacak. Sporseverlere zevkli karşılaşmalar izleyeceklerine inanıyorum. Kondisyonu düşük olan Yeşilova Esnafspor kenar yönetimi eğer geçen haftaki gibi yüksek tempoda oyun sergiler ve zamanında oyuncu değişliği hatasını tekrarlar salar puan ve puanları zor görür ama üç puan alırsa da sürpriz olmaz diyorum.

İFAspor ,Misafirdir.

Geçen yıl BAL Ligi statüsü kurbanı olarak Süper Amatör lige düşen Küçükçekmece temsilcisi İFAspor güçlü ve kaliteli bir takım kurarak ligin ilk haftasında Kağıthane Hasbahçe sahasında deplasmanda Taksimspor takımını 2-0 mağlup ederek ortaya koyduğu futbola camiaya umut verdi .6.Grupta güçlü rakipler olmasına rağmen Küçükçekmece temsilcisi Süper amatör ligde misafir gözü ile bakıyorum.Ligin 2.Haftasında kendi saha ve seyircisi önünde misafir edeceği  Çamlıcaspor karşında farklı skorla ayrılacağını düşünüyorum.

Küçükçekmecespor,sahadan üç puanla ayrılacaktır

Küçükçekmecespor,Yeni Futbol sezonuna çok genç oyunculardan kurulu Mütevazi bir kadroları var,Geçen yıl İstanbul Malatyaspor takımını şampiyon yapmış tecrübeli bir hoca olan Aytaç İçten ve talebeleri ligin ilk haftası 2.Grubun bence en güçlü ve en büyük şampiyonluk adayı olan Bakırköyspor ile karşılaştı ve farklı skorla mağlup oldu.
Küçükçekmecespor takımının ilk maçta aldığı farklı mağlubiyetlik kimseyi yanıltmasını yeşil beyazlılar ilerleyen haftalarda aldığı sürpriz galibiyetlerle spor severler'i şaşırta bilir.
Küçükçekmecespor Ligin 2.Haftasında kendi sahasında Vardarspor takımını ağırlayacak ev sahibi Küçükçekmecespor takımın ilk haftanın yenilgisini üzerinden atacağına inanıyorum ve sahadan üç puanla ayrılacaktır.


İkitellispor ,Üç puana daha yakın takım.

Küçükçekmece İlçesinin Süper Amatör Lig yeni temsilcilerinden olan İkitellispor Mütevazi bir kadroları var. İkitelli Semtinin gençlerinden oluşturdukları oyuncularla maçlara çıkıyorlar. Ligin ilk haftasında İstedikleri sonucu alamasalar da, İkitellisporlu oyuncuları Süper Amatör ligde kalıcı bir takım olacağı gözükmekte. Ligin 2.Haftasını Küçükçekmece temsilcisi ikitelli takımı kendisi gibi Süper Amatör ligin yeni takımlarından olan İstanbul Malatyaspor takımı ile Etap sahasında karşılaşacak.
İstanbul Malatyaspor takımı ligin ilk haftasında Sefaköy Kartal sahasında Anadolu Hisarspor takımını 4-1 mağlup ederek lige üç puanla başlamasını bildi.İstanbul Malatyaspor takımı ligin ilk haftasında karşılaştığı takım olmayacak karşında İkitellispor takımı doksan dakika koşan pres yapan bir takım ile karşı karşıya gelecek seyirci desteğinde arkasına alacak olan Küçükçekmece temsilcisi İkitellispor üç puana yakın takım olarak görüyorum.






İstanbul Sinopspor'u Zor deplasman bekliyor.
Süper Amatör Ligin en güçlü takımlarının yer aldığı 10.Grupta yer alan İstanbul Sinopspor takımı Ligin ilk haftası kendi sahasında Alibeyköyspor ile karşılaştı ve zorda olsa sahadan galibiyetle ayrılarak üç puanla lige başladı.
İstanbul Sinopspor Ligin 2.Haftası Beyoğlu Stadında Beyoğlu Yeni çarşı takımı ile karşı karşıya gelecek,Beyoğlu Yeni çarşı takımı ilk hafta deplasmanda Arnavutköy Belediyesi ile berabere kalarak az zararla başlamış oldu lige ev sahibi Beyoğlu Yeni-çarşı takımı kendi saha ve seyircisi önünde üç puana yakın takım.






















Hiç yorum yok:

Leventspor büyük avantaj yakaladı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman A Grubu'nda Leventspor Kavacıkspor'u 2-1 yenerek BAL'a yükselme yolunda çok önemli bir avantaj...