Pazar, Eylül 11, 2016

Karabekirspor'un yıldızı Serkan

İstanbul Süper Amatör Lig 9. Grupta oynanan maçta Pazariçi Köprülüspor, sahasında konuk ettiği Ümraniye Karabekirspor'a 6-0 yenildi.

Gaziosmanpaşaspor Stadı'nda karşı karşıya gelen her iki ekipten ev sahibi Pazariçi Köprülüspor sahaya yedeksiz ve alt yapıdan gençlerden oluşan mütevazi kadrosuyla çıkarken konuk ekip Karabekirspora ise bu sene yaptığı transferlerle Bölgesel Amatör Ligi hedefleyen güçlü bir kadro ile sahada yerini aldı.

Mücadelenin ilk dakikaları karşılıklı ataklarla geçti. Konuk ekip ilk golünü 9. dakikada Serkan’ın kafa golüyle kazandı. Golden sonra genç Pazariçi Köprülüsporlu futbolcular göze hoş gelen bir futbol sergiledi. Ancak 35. dakikada Özgür ceza alanı içinde Cemre'yi düşürünce karşılaşmanın hakemi Umutcan Bayram penaltı noktasını gösterirken, Özgür’ü de kırmızı kartla oyun dışı bıraktı. Topun başına geçen Cemre'nin vuruşunu kaleci Ercan kurtardı.

Pazariçi Köprülüspor maçta en önemli gol pozisyonunu ismail’le değerlendiremedi. Bu futbolcu soldan yapılan ortada ceza alanı içinde müsait durumda olmasına karşın vuramadı. Karşılaşmanın ilk yarısı konuk ekibin 1-0 galibiyetiyle sona erdi. 

Serkan hattrick yaptı

Mücadelenin ikinci yarısına golle başlayan Karabekirspor Serkan’la 2-0 öne geçti. 70. dakikada Karabekirspor’un golçü ismi Serkan kendinin ve takımının 3. golünü Pazariçi Köprülüspor ağlarına gönderdi. Bu golden sonra dağılan ev sahibi ekip art arda gelen gollere engel olamayınca sahadan 6-0 mağlup ayrıldı. 

Pazariçi Köprülüspor'un hocası Hüseyin Çorapçı daha önceden planlanmış programı nedeniyle takımının başında yerini alamazken, karşılaşmada 3 gol adan Karabekirsporlu Serkan ve 6 gol yemesine karşın 1 penaltı kurtaran ve güçlü fiziği ile Pazariçi Köprülüspor kalecisi Ercan göze batan futbolcular oldu.

STAT: Gaziosmanpaşa
HAKEMLER: Umutcan Bayram, Mustafa Alp Usta, Eren Tur
PAZARİÇİ KÖPRÜLÜSPOR: Ercan, Özgür, Mehmet, İsmail, Adem, Kadir, Muhammed, Mücahit, Fatih, Ozan
KARABEKİRSPOR: Serhat, Ertuğrul, Bahri, Mehmet, Gürkan, Erhan, Cemre, Emrah, Serkan, Ali Kemal, Enes

HABER-FOTOĞRAFLAR: EROL EFTEKİN










Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...