Pazar, Eylül 04, 2016

İstanbul Mesudiyespor'un grafiği yükseliyor

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden İstanbul Mesudiyespor, Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek Modafen FK'yı 2-1 mağlup etti. 

Bu sezon yaptığı transferler ve hazırlık maçlarındaki performansı ile grubunun iddialı takımları arasında gösterilen İstanbul Mesudiyespor, güçlü rakibiyle Alemdağ Stadı'nda karşılaştı. Karşılaşmanın henüz ilk dakikalarında Modafen golü bularak öne geçti. Etkili bir performans gösteren ev sahibi ekip, ilk yarının son bölümlerinde gelen beraberlik golüyle kısa süreli şok yaşadı. Bu bölümde gelişen Mesudiyespor atağında, sağ kanattan ceza sahasına gelen topa Şeref Kuru dokundu, savunmanın da hatasıyla top filelerle buluştu. Bu aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu. 

Karşılaşmanın ikinci yarısı orta saha mücadelesi şeklinde geçerken, sessizliği konuk ekip bozdu. Son bölümlerde yağan yağmurla birlikte oyuna ağırlığını koyan Beykoz temsilcisi, 2-1 öne geçti. Ceza sahasında oluşan karambolde son dokunan isim olan Oğuzhan Özdemir olurken, futbolcular gol sevincini hocası Aşkın Karadeniz ile birlikte paylaştı. 

Oynadığı hazırlık karşılaşmalarındaki performansı ile olumlu sinyaller veren Aşkın Karadeniz'in takımı, bu maçta da iyi bir görüntü çizerek lige hazır olduğunu gösterdi. 

HABER: ONUR OKUTAN

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.