Pazar, Eylül 18, 2016

İstanbul Güngörenspor çok 'Metin'

İstanbul Süper Lig 4. Grup'ta İstanbul Güngörenspor, Metin Hartamacı'nın bir gol ve bir asistlik performansıyla sahasında konuk ettiği Zara Ekinlispor'u 2-1 mağlup ederek puanını 6'ya yükseltti. 

Güngören Mimar Yahya Baş Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Gökalp Kurt, Ramazan Gülhan ve Muhammet Halil Dizieğri hakem triosu yönetti. Ayrıca, mücadeleye İstanbul Güngörenspor taraftarı yoğun ilgi gösterdi. Maça her iki ekip de birbirlerine başarılar dileyerek başladılar. 

Başlama düdüğü ile birlikte her iki ekip de ilk yarıda çok net gol pozisyonları buldu. 44. dakikada İstanbul Güngörenspor, aradığı golü, Metin Hartamacı'nın ortasını iyi değerlendiren Kadir'in kafa golüyle bularak 1-0 öne geçti. 

Ev sahibi ekibin bu gole sevinci kısa sürdü. 45+2. dakikada gelişen Zara Ekinlispor atağında savunmadaki boşluğu iyi yakalayan Serdar, skora dengeyi getirirken, soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle gidildi. 

İkinci yarı golle başladı
Karşılaşmanın İkinci yarısına daha istekli başlayan ekip İstanbul Güngörenspor oldu. 49. dakikada ilk golün asistini yapan Metin, bu kez topu filelerle buluşturarak skoru 2-1'e getirdi. 

Yediği golden sonra çabuk toparlanan Zara Ekinlispor'un tehlikeli ve etkili şutlarını tecrübeli eldiven Kutsal önledi. 

Karşılaşmada başka gol olmazken İstanbul Güngörenspor grupta ikinci galibiyetini elde ederken puanını 6 yükselterek haftayı lider kapattı. 

STAT: Mimar Yahya Baş
HAKEMLER: Gökalp Kurt **** Ramazan Gülhan **** Muhammet Halil Dizieğri ****
İSTANBUL GÜNGÖRENSPOR: Kutsal Anı *** Celal *** Ayberk ***Hasan *** Halit ***(Emre *) Batuhan *** Metin ***** Burak *** Baki ***(Cüneyt **) Semih *** Kadir ****(Ömer Faruk*)
TEKNİK DİREKTÖR: Hamza Akaydın
ZARA EKİNLİSPOR: Oktay *** Erdal *** Anıl *** Batuhan *** Murat *** Ümit ***(Emre*) Burak ** (Ulaş **) Serdar **** Rasim ** Alper *** Faruk**
TEKNİK DİREKTÖR: Ercan Serbest
GOLLER: Kadir 45 dk Metin dk 49/Serdar 45+2

Karşılaşmanın saha komiseri olan sayın Yaşar Türkme'ne ve Karşılaşmanın gözlemcisi olan sayın Bilal Yer'e dolayı teşekkür ederim.

HABER-FOTOĞRAF: ALPER KADEROĞLU












Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...