Cuma, Eylül 09, 2016

Havran Fatih Belediyespor Bal Ligi İçin Kadrosunu Güçlendiriyor

Balıkesir süper amatör liginin güçlü ve iddaalı takımı,her sezon Bal liginin kapısından dönen ve bu sezon daha iddaalı bir takım kurmaya devam eden,sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Havran Fatih Belediyespor,öncelikle kaleyi sağlama alarak.geçtiğimiz sezon Eskişehir Demirspor forması giyen tecrübeli kaleci Eser Bozkurt'u kadrosuna katarak önemli bir işe imza attı.

Kadroya takviyeye devam eden Havran Fatih Belediyespor,Iğdır Sürmelispor'dan 22 yaşındaki stoper Fatih Artan'ı alarak defansıda sağlama aldı.

Uzun yıllar Adana Demirspor ve Elazığspor takımlarında profesyonel oynamış Ptt 1.ligte 50,Tff 2. ligte 157,Tff 3.ligte'de 39 maçta forma giymiş tecrübeli ön libero 1982 doğumlu Ali yılmaz  ve geçtiğimiz sezon Yeni Çanspor forması giyen forvet arkası 1982 doğumlu Baran Sönmez'i kadrosuna kattı.

Bu sezon şampiyonluğu kaçırmamak için,transferde ince eleyip sık dokuyan ve nokta transferler yapan ve yapacağı bir,iki transferle ligin başlamasını bekleyen Havran Fatih Belediyespor hazırlıklarına yoğun bir şekilde devam ediyor.


HABER:HAKAN FİDAN


Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.