Cumartesi, Eylül 03, 2016

Golcü Oyuncu Kerem Yuvada Kaldı

Geçen sezon,Süper amatör liginde Çatalca temsilcisi Kestanelikspor formasıyla, iyi bir sezon geçiren ve takımın gol yükünü çeken Kerem Akgül, 2016-2017 sezonunda yine Kestanelikspor forması giyecek.

90 dakika savunma amaçlı hücum pres yapabilen,ikili mücadelelerden yılmayan,açıyı bulduğunda şut çekebilen ve futbolun meyvesi golü üretebilen Kerem ideal bir golcü.

1996 doğumlu olan Kerem Akgül, futbol kariyerine; Güzelcesporda başladı.5 sezon Güzelcespor forması giyen golcü futbolcu, ardından Kestanelikspor'a transfer olmuştu.En son Öz Örencikspor'da forma giyen Kerem attığı imza ile tekrar yuvaya dönmüş oldu.

Yeniden yeşil-sarılı formayı giyeceği için mutlu görünen Kerem,transferinden sonra yaptığı açıklamasında; ' Bu sene geçen seneye nazaran daha çok çalışıyorum.Hedefim;Burada güzel başarılar yakalayıp daha üst liglere gitmek.Ama şu an önemli olan takımın başarısı.Bu sezon takımımla birlikte inşallah bir üst lige çıkmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım' diye konuştu.


HABER:CANER KIZILER



Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...