Pazartesi, Eylül 05, 2016

Gaziosmanpaşa'da kombineler satışa çıktı


Bölgesel Amatör Lig takımlarından Gaziosmanpaşaspor yapılan güçlü transferlerin ardından kombine kart satışa sunarak yeşil kırmızılı taraftarları stada çekmek istiyor.

Yeşil kırmızılı kulüp 2016-2017 futbol sezonu kombine kartları satışa sundu. Kulübün 1965 Genç Taraftarlar Derneği’nden yapılan açıklamaya göre, Gaziosmanpaşaspor'un yeni sezonunda oynanacağı iç saha maçları için geçerli olan sezonluk kombine kartları, 100 TL'den satışa çıkarıldı. Satışa sunulan sezonluk kombine kartı satın almak isteyen taraftarların, kulüp binasında Kulüp müdürü Hakan Gökhan ya da Gaziosmanpaşaspor 1965 Genç Taraftarlar Derneği’nden makbuz karşılığnda temin edebileceği bildirildi. 

Öte yanda Gaziosmanpaşaspor 1965 Genç Taraftarlar Derneği bu sezon maçları izlemeye gelen taraftarların 5 tl karşılığında stada alınacağını açıkladı. Dernek yöneticileri tek amaçlarını kulübe gelir getirici kaynaklar sağlamak olduğunu belirterek ilerki günlerde forma , atkı ve bere şatışlarına başlanacağını bu sayede kulübe gelir getirici önemli destek olacaklarını söylediler . 

Kombine bilet satışları ile ilgili konuşan başkan Ömer Güler ise “Gaziosmanpaşaspor’un yarım asırlık bir geçmişi var . İlçenin önemli bir değeri bu takıma bütün Gaziosmanpaşalıların sahip çıkması lazım.. Takımımız bu İlçeye ayrı bir hava katıyor. “Gaziosmanpaşaspor İlçemizin en önemli marka değeri. dolayısıyla bu marka değeri bütün tabanın kabullenmesi ve tabana da yayılması gerekiyor. Takımımızın kombine biletimizi alacak olan taraftarlarımız her maça gelmesiyle kulübümüz büyük ölçüde bir gelir elde etmiş olacak” ifadelerini kullandı.

HABER: EROL EFTEKİN

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...