Pazar, Eylül 11, 2016

Galata'dan farklı tarife

İstanbul Süper Amatör Lig 3.grup mücadelesinde Kadırgaspor ile Galataspor, Namık Sevik Stadı'nda karşı karşıya geldi. Doksan dakika boyunca oyun üstünlüğünü elinde tutan konuk ekip karşılaşmayı 5-1 kazanırken lige üç puanla merhaba dedi. Kadırgaspor kalecisi Ceyhun İşen yediği beş gole rağmen yaptığı kurtarışlarla farkın daha da açılmasına izin vermeyen isim oldu.

Karşılaşmaya golle başlayan konuk ekip oldu. 2.dakikada Emre Aygan'ın kullandığı korner atışında ön direkte Hasan Alataş'ın kafa ile aşırttığı topta Gökhan Özer'in vuruşu ağlarla buluştu 0-1. 6.dakikada Gökhan Özer'in sert şutunda Ceyhun İşen başarılıydı. 9.dakikada Hasan'ın sert şutunda Ceyhun bir kez daha başarılıydı.

16.dakikada Galata ceza sahasında Ferhat Akkılıç'ın vuruşunda kaleci Cem Altınok başarılıydı. 28.dakikada Kadırga ceza sahasında Arif Göksu'nun eline çarpan top sonrasında mücadelenin hakemi Ural Halaçoğlu elle oynamaya hükmetti ve penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen tecrübeli isim Cumhur farkı ikiye çıkarttı 0-2. 34.dakikada günün etkili ismi Hasan Alataş güzel bir vuruşla farkı üçe çıkarttı 0-3.

Mücadelenin 39.dakikasında kaptırdığı top sonrasında kendisine veryansın eden Kadırgaspor'un genç oyuncusu Fatih Burak Aslan kullandığı sinkaflı kelimeler sonrasında mücadelenin hakemi Ural Halaçoğlu tarafından kırmızı kartla oyun alanı dışına gönderildi. Genç oyuncunun sözleri rakibine söylemediği yönündeki itirazları vardı ancak sonuç değişmedi.

İkinci yarıda da ataklarını sürdüren konuk ekip Niyazi'nin ara pasında golcü oyuncusu Erdi Beyhan ile skoru 4-0'a taşıdı. Kadırgaspor sağ kanattan yapılan ortada Ferhat Akkılıç'ın kafa golü skoru 4-1'e getirdi. 78.dakikada Galata ceza sahasında Ferhat'ın vuruşunda kaleci Cem açıyı kapatarak mutlak bir golü önledi. Mücadelenin son dakikalarında Galataspor'dan  Kadir'in golü skoru belirledi 5-1.

Konuk ekipte Candaş Gezener arka adalesindeki sakatlıktan dolayı riske edilmezken, son hafta yaptığı transferlerle iddialı bir takım olan Galataspor zirve yarışında olacağının sinyallerini verdi. Ev sahibi ekip genç oyunculardan kurulu bir takım oluşturmuş, zaman ihtiyaçları olduğu kesin bir şekilde göründü.

Yıllar sonra sahadaydı
Amatör futbolda yıllardır süren sağlık sorunu kısmen de olsa çözülmüş oldu. Namık Sevik Stadı'nda oynanan karşılaşmada görevli sağlık personeli Sayın Mehmet Mustafa Oğuz her iki ekip oyuncularının  sakatlığında sahadaki yerini aldı. Sağlık görevlisinin malzemeler ile ilgili  eksikleri not aldığı gözlendi.

Karşılaşma boyuncu bizlerden yardımını esirgemeyen saha komiserimiz Sayın Selami Sarıyer'e teşekkür ederiz.

Karşılaşma ile ilgili daha fazla fotoğraf için TIKLAYINIZ.

HABER-FOTOĞRAF : ERDEM SAĞOLAN










Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...