Cuma, Eylül 02, 2016

Fatih Karagöl ve Tamer Kural imzayı attı

Bursa 1. Amatör Lig'de iddialı bir kadro kuran Çiftehavuzlarspor, savunma oyuncusu Fatih Karagöl ve Tamer Kural ile anlaştı. İki oyuncu da formayı giyerek imzayı attı. 

Kulübe transfer olan iki eski takım arkadaşı da olarak bilinen oyunculardan Fatih Karagöl, "Bu sezon Çiftehavuzlarspor kulübünle arkadaşım Tamer ile birlikte oynamaktan gurur ve onur duyacağız. Çünkü takımın başında Teknik Sorumlu Fatih Yabaş'ın olduğunu öğrendikten sonra hiç düşünmeden teklifi kabul ettik. Bizler tecrübelerimizi, oyun hırsımızı, hedefimiz ve karakterimizle bu camiada hizmet ettik ve ediyoruz. Bizler ayna olarak kendimizi tutuğumuzda Fatih Yabaş hocamın da aynı yapıya sahip olmasından dolayı bu kulübe koşarak geldik. Bu sezon çok iyi bir sezon olmasını temenni ediyorum" dedi.

Karaarslan: Transfere son demiyoruz

İmza töreninde konuşan Başkan Ali İhsan Karaarslan, "Büyük biz özveri ile çalışarak bu transferleri yapıyoruz. Biz ne futbolcu ne de yönetim olarak karşılıklı en iyi için bir birimizle anlaşıyor ve bunların sözünü veriyoruz. Bu arkadaşlarda biz bu kalenin önündeki en büyük duvar olacağız ve en iyi savunacağız dediler. Biz de kendilerine Çiftehavuzlar Spor Kulübü camiasına hoş geldiniz diyoruz. Biz burada transfere son demiyoruz" diyerek transferlerin devam edeceklerini ifade etti. 

YerelFutbol.com

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.