Salı, Eylül 13, 2016

Beylerbeyi sosyal sorumlulukta da var


Futbol asla futbol değildir. Herhangi bir spor kulübünde zaman geçiren bir çocuğun kötü alışkanlıklara alışma olasılığı diğer çocuklara nazaran daha az olduğu da bilimsel bir gerçektir. Sevgili antrenörlerimizin, çocuklarımızın sadece sportif yeteneklerini ön plana çıkarmalarının yanında,onlara bir eğitimci kimliği ile de yaklaşarak ailenin yanında,yardımcı bir disipline edici oldukları da aşikardır.Spor ahlakı,eğitimi ve kültürü yanında, sporcularımıza genel ahlak-etik kurallarını da enjekte ederek topluma yaralı bir fert olmalarını da sağlamaktadırlar.

Ulu Önder Atatürk'ün ''zeki,çevik ve ahlaklı sporcu'' mottosu ile
çocuklarımıza karşılıksız emek harcayan sevgili spor adamlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır... Bu kapsamda,çocuklarımızın hayatında güzel anılar bırakması yanında ,onlara bu duyarlılığı yaşatmayı da hedef edinen Beylerbeyi Spor Kulübü U16 Takım Antrenörü Aziz Topal'ın spor kamuoyuna vermek istediği mesaj var:


''Beylerbeyi Spor Kulübü U16 yaş kategorisi olarak ülke futbolunda tek amaç olan maç kazanma hedefinin dışında sosyal sorumluluk projeleri üreterek Türk futbolumuzun kanayan yarası olan spor kültürü, sporcu kültürü, etik ve ahlaki değerler kavramının geliştirilmesi maksadı ile aylık ziyaret ve aktiviteler düzenlemiş bulunmaktayız. 
Maksadımız ülke futbolunda olumlu yönden etki edecek, örnek olacak işlere imza atmaktır.

2015-2016 sezonunda da çalıştığım takımda bu amaç ile organizasyonlar düzenlemiş fakat örnek olmayı başaramamıştık.
Tek dileğim ülke futboluna hizmet eden her bireyde vicdani ve ahlaki yönden olumlu bir etki bırakabilmektir. Çığ gibi büyüyen bir hareket olması dileği ile tüm kıymetli dostlarımızı yanımızda görmekten büyük onur duyarım.
Yıllık programımız ise aşağıdaki şekildedir:

15 Eylül 2016 Darülaceze Ziyareti
12 Kasım 2016 Çocuk Esirgeme Kurumu Ziyareti
14 Ocak 2017 Lösev Ziyareti 
18 Mart 2017 Fidan Dikimi

Çıktığım bu yolda bana destek olan ve beni yalnız bırakmayan kocaman yüreklere sahip olan kıymetli oyuncularıma, değerli ailelerine, birlikte yoğun emek sarf ettiğim mesai arkadaşlarıma ve Beylerbeyi Spor Kulübü Yönetim Kurulu'na sonsuz şükranlarımı sunuyorum.
Aziz Topal Beylerbeyi Spor Kulübü U16 Takım Antrenörü''

HABER: ARİF DOĞAN

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.