Cumartesi, Eylül 17, 2016

Beykozspor 1908 çok farklı


İstanbul Süper Amatör Lig 8. Grup'ta Beykozspor 1908, zayıf rakibi karşısında farka koştu. Sayısız fırsattan da yararlanamayan Sarı Siyahlılar, Bahçelievler Gümüşhanespor'u 8-0 mağlup ederek ikide iki yaptı. 

Paşabahçe Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Süleyman Özdemir yönetirken, yardımcılıklarını Mehmet Taşdemir ve Okan Coşkun yaptı. Karşılaşma öncesi de güzel görüntüler vardı. Beykozspor 1908 taraftarları, maç öncesi takımlarını adeta bağrına basarak oyuncularına moral aşıladı.

Sezon öncesi genç oyuncularla mücadele edeceklerini açıklayan Bahçelievler Gümüşhanespor, sadece bir yedek ile (yedek kaleci) mücadeleye çıktı. Zayıf rakibi karşısında mücadeleye başlayan Beykozspor 1908, santranın ardından yaklaşık 5 saniye sona gole çok yaklaştı ancak net fırsat kaçtı. İlk yarıda rakip kaleyi abluka altına alan Sarı Siyahlılar, gol perdesini 21 ve 29. dakikalarda Yunus Emre Çiftçi ile açtı. 33'te Yunus Emre Çiftçi'nin asistini filelerle buluşturan Öğünç Şimşek farkı üçe çıkarırken, 44'te İsmail Aksu ilk yarının sonucu 4-0 olarak belirledi. 

Attıkları kadar kaçtı
İlk yarıda rakibini ceza sahasına sokmayan Beykozspor 1908, ikinci yarıda farkı giderek açarken, attığı kadar da net fırsatları değerlendiremedi. 

İkinci 45 dakikanın hemen başında İranlı oyuncusu Seyedmojtaba Hasemi farkı beşe çıkaran isim oldu. Kalan bölümlerde genç oyunculara şans veren Bülent Akatay'ın öğrencileri, yüzde yüzlük fırsatları cömertçe harcadı. Kendisinin ikinci golünü atan İsmail Aksu skoru 7-0 yaparken, savunmada başarıyla görev yapan Oğuzhan Aslan'ı güzel golü alkış topladı. Mücadelenin skorunu ise sol bekte görev yapan Arınç Süzer belirledi. 

2 haftada 12 gol

Sahadan 8-0 galip ayrılarak puanını 6'ya yükselten Beykozspor 1908, üçüncü hafta Öznakkaşspor'a konuk olacak. Tek yedekle sahada yer alan ve gelecek için umut vadetmeyen Bahçelievler Gümüşhanespor ise ikinci hafta sonunda kalesinde 12 gol gördü. Üçüncü haftada Avcılar Belediyespor deplasmanına gidecek. 

STAT: Paşabahçe
HAKEMLER: Süleyman Özdemir, Mehmet Taşdemir, Okan Coşkun

BEYKOZSPOR 1908: Tuncay, Nejdet, Arınç, Oğuzhan, Ahmet, Taha, İsmail, Fırat, Seyedmojtaba, Yunus Emre, Öğünç
Yedekler: Ufuk, Caner, Mustafa, Uğur, Oğuzhan, Volkan, Bayram
TEKNİK DİREKTÖR: Bülent Akatay
BAHÇELİEVLER GÜMÜŞHANESPOR: Kerim, Bilal, Orhan, Özer, Akif, Samet, Tan, Cüneyt, Baran, Bünyamin, Muhammet Mert
Yedekler: Eyüp
YÖNETİCİ: Ömer Sunay
GOLLER: Yunus Emre (2), İsmail (2), Öğünç, Seyedmojtaba, Oğuzhan, Arınç 

HABER-FOTOĞRAF: GÖKHAN TANER












Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...