Salı, Eylül 06, 2016

Başarılı Futbolcu Turgay Topal Dünya Evine Girdi.

Yılmaz AKTEPE İstanbul’da çeşitli kulüplerde forma giyen başarılara imza atmış olan başarılı futbolcu Turgay Topal hafta sonu Akdeniz Davette düzenlenen muhteşem düğün töreniyle hayatını, Tuğcan Yazgan ile birleştirdi.
Küçükeçkemcen'in yetiştirdiği önemli futbolcularından olan Turgay Topal da evliler kervanına katıldı. İki yıl önce Haliç Üniversitesini bitiren başarılı futbolcu Turgay Topal evliliğe ilk adım geçen yıl Tuğcan Yazgan ile Nişanlanarak atmışlardı.

Hafta sonu Tuğcan, Turgay Çifti Küçükçekmece Akdeniz Davet de Spor camiası ve Çiftlerin dostları ve sevenlerinin katıldığı muhteşem düğün töreninde, Tuğcan Yazgan Topal, Turgay Topal genç çiftlerin mutlulukları gözünden okunan genç çifti, akrabaları, sevenleri ve dostları pistte yalnız bırakmadı. Genç çift, canlı müzik eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar doyasıya eğlendiler. Bizde Tuğcan , Turgay Topal Çiftini tebrik eder mutluluklar dileriz.






Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...