Salı, Ağustos 16, 2016

Yıldıztabyaspor topbaşı yaptı


İstanbul 1.Amatör Lig'de iddialı bir ekip kuran Yıldıztabyaspor bugün akşam saatlerinde kendi sahasında topbaşı yaptı.
Antrenmana yeni katılan isimlerde oldu.5'e 2 ve ısınmanın ardından topla çalışan ekip antrenmanı çift kale maç ile kapattı.
Açıklamalarda bulunan takımın patronu Koca "2016-2017 sezonunun ilk idmanını yaptık.Kendimize göre seçici davranarak hazırlık dönemini geçireceğiz.Herkes kadar olan şansımızı iyi değerlendirmek istiyoruz.Yönetimimizin sağladığı imkanlar dahilinde eksik yerlerimize takviyeler ile hazır hale geleceğiz inşAllah.İyi bir arkadaş topluluğu olarak iyi bir takım oluşturup hedefimize ulaşmak istiyoruz.Ben değil biz olduğumuzda iyi şeyler yapabiliriz.Teknik ekip olarak bütün çalışmalarımız bu yoğunlukta olacak.2016-2017 sezonu herkes için kazasız belasız cezasız bir sezon olmasını diliyorum." dedi ve bütün takımlara başarılar diledi.

Bu sezon ise takıma katılan deneyimli kaleci antrenörü Cenk Çıtak ise
kalecilerle ilk idmanını yaptı.Antrenmana ısınma ve koşularla başlayan kaleciler,tenis topu ve rugby topuyla antrenmanı sonlandırdılar.
HABER-FOTOĞRAF:OĞUZHAN AKGÜNDÜZ




Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...