Perşembe, Ağustos 18, 2016

Yeşilova Esnafspor'dan iki transfer daha

İstanbul Süper Amatör Lig Takımlarından Yeşilova Esnafspor bu sene ligde iddialı bir ekip kuracağının sinyallerini şimdiden verdi. Yeşil -Beyazlı Küçükçekmece ekibi, dış transferde Nevşehir kampı öncesi iki önemli oyuncusunu kadrosuna kattı.
Yeni sezon hazırlıklarını 21 gündür kendi tesislerinde Eren Ak ve Yılmaz Akı yönetiminde sürdüren Yeşilova Esnafspor dış transferde 8 oyuncu takviye yaparak 25 kişilik kamp kafilesini belirleyerek bir haftalık kamp için Nevşehir Kabadokya'ya gitti.

Nevşehir kampına saatler kala Yeşil Beyazlı takım Zeytinburnu Yıldızspor'dan Yağız Küçük ve Gaziosmanpaşa Ceylanspor kalecisi Yusuf Yıldız ile görüşme yaptı. Yeşilova Esnafspor Futbol Şube Sorumlusu Fettah Plakay, her iki futbolcu ile de anlaşarak son dakikada 25 kişilik kamp kafilesine dahil etti.

Dış transferde 8 imza
Yusuf Yıldız - GOP Ceylanspor,
Serkay Vatansever, Mehmet Tezavc - Kosova Güçspor,
Gökhan Namlı - Söğütlüçeşmespor,
Yağız Küçük - Zeytinburnu Yıldızspor, 
Sercan Basut - Vefaspor,
Orkun Erşen - Taçspor
Adil Göktaş - Karaağaçspor

Yeşilova Esnafspor Futbol Şube Sorumlusu Fettah Plakay, yaptığı açıklamada, yeni transferlerle kadrolarını güçlendirdiklerini, hedeflerinin ligi şampiyon tamamlamak ve bir üst turu çıkmak olduğunu dile getirdi. 

Basın mensuplarına poz veren Yağız ve Yusuf da,Yeşilova Esnafspor'a güç katmaya geldiklerini belirterek, "Şampiyon olabilmek için takım arkadaşlarımızla beraber mücadele edip ter dökeceğiz. Bunun için de elimizden geleni yapacağız. Amacımız çıkacağımız her maçta iyi bir performans sergilemek ve 3 puanla ayrılmaktır. Yeşilova Esnafspor'u çok beğendik, burada bulunmaktan çok mutluyuz. İnşallah şampiyon olup takımımızı bir üst lige çıkaracağız'' şeklinde konuştular.

HABER: Yılmaz AKTEPE

Hiç yorum yok:

Feriköy Kullar'dan üzgün döndü

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Feriköyspor kendisi adına son derece kritik maçta deplasmanda Kullar 1975 Spor'a 1-0 mağlup oldu.