Salı, Ağustos 09, 2016

Yeşilova Esnafspor, Sefaköyspor Dostluğu hep sürdü.


2016-2017 Futbol sezonu hazırlıklarını sürdüren Yeşilova Esnafspor ile Sefaköyspor takımlıları hazırlık maçı için karşı karşıya geldiler ve Yeşilova Esnafspor 5.Hazırlık maçında Sefaköyspor İle karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere bitti.
Yeni Futbol sezonunda İstanbul Süper Amatör lig takımlarından Yeşilova Esnafspor ve 1.Amatör lig takımlarından Sefaköyspor takımları hafta içi hazırlık maçı için Yeşilova Kemal Aktaş Sahasında karşılaştılar.5 Hazırlık maçına çıkan Yeşilova Esnafspor kardeş takımı olan Sefaköyspor takımları tüm oyuncularına şans verdiği karşılaşama karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.

Yeşilova Esnafspor takımı Teknik Direktörü Eren Ak, Yeni Futbol sezonu hazırlıklarımızı ara vermeden devam ediyoruz. Şuana kadar 5 hazırlık maçı yaptık yapılan hazırlık maçlarında çoğunluk denemeye ve seçmelere gelen oyunculardı. Tüm oyunculara şans vererek onların içinde önümüzdeki futbol sezonuna kaliteli oyuncuları kurulu bir takım katmayı amaçlıyoruz.

Eren Ak, Sefaköy karşılaşamasın da bugün tüm oyuncuların son durumunu gördük ve bu oyunculardan 6 oyuncu ile yollarımızı ayırdık. Gecen yılki 7 oyuncumuz ile yeninden anlaştık yine 4 oyuncu ile anlaşmak üzereyiz yapacağımızı transferler takım olma yolunda daha iyi olma yolunda ilerliyoruz. Fiziksel ve bireysel olarak tam hazırlandığımızda daha iyi olacağız kamp süresine kadar ünümüzde Bakırköy, Yenibosnaspor maçları var bizim için ciddi bir prova olacaktır. Yapacağımız hazırlık maçlarının ardından 24 kişilik kamp kadromuzu belirleyerek Nevşehir’deki 1 haftalık kamp kafilesi ile çalışmalarımızı yeni sezon için devam edeceğiz. Yaptığımız hazırlık maçlarındaki sonuç değil oyun sistemi takım olma yolunda neler yaptık bizim için bunlar önemli dedi.

HABER:Yılmaz AKTEPE






Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.