Perşembe, Ağustos 11, 2016

Yeşilova Esnaf spor’da 24 Kişilik Kadro Şekilleniyor.

İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından Yeşilova Esnaf spor yeni futbol sezonuna 3 haftadır kendi tesislerinde çalışmalarını sürdürüyor.
Teknik Direktör Eren Ak ve Yılmaz Ak nezaretinde haftanın 6 günü çalışmalarını devam eden Yeşil -Beyazlılar bu hafta sonu oynayacağı hazırlık maçı olan Yenibosnaspor karşılaşmasının ardından Nevşehir’de yapacağı bir haftalık kamp kadrosu olan 24 kişilik kadrosu da belirlemiş olacak.
Futbol Şube sorumlusu Fettha Plakaya yaptığı açıklamada, Yeni Futbol sezonu için üç haftadır çalışmalarımızı sürdürüyoruz bu çalışmalarımız da ağırlıklı olarak yeni futbolcu arkadaşlarımızı görmek için altı hazırlık maçı yaptık tabi iyi sonuçlar almadık tüm oyuncuları görmek amacı ile ilk yarı ve ikinci yarı ayrı ayrı 11 takımlarla sahaya çıktık.
Teknik ekip arkadaşlarımızı Nevşehir’de yapacağımız bir haftalık kamp için 24 kişilik kadroyu Şekillendirme aşamasına gelmiş durumda hafta sonu Yenibosnaspor karşılaşması sonrası hocalarımızın raporları doğrultusunda önümüzdeki sezon bizimle yola devam edecek oyuncularda belli olacaktır dedi.
HABER:Yılmaz AKTEPE








Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.