Çarşamba, Ağustos 10, 2016

Yalovaspor'un teknik kadrosu güçlendi

2014-2015 sezonunda namağlup şampiyon olup Bölgesel Amatör Lig'e yükselen Yalovaspor'un teknik kadrosunda Ahmet Yurtsever'in teknik kadrosunda görev yapan, aynı sezonda Yalovaspor'un namağlup şampiyon olan U19 takımının da teknik sorumluluğunu yapan, 2015-2016 sezonunda Yalova 1. Amatör Ligi'nde Taşköprü Belediyespor'u namağlup şampiyon yapıp Süper Amatör Lige çıkaran Ferhat Kızılgeçit, eski takımına geri döndü. 

Başarılı çalıştırıcı, Yalovaspor Futbol Şube Sorumlusu Hakan Çakıroğlu'nun da hazır bulunduğu ve kulüp binasında gerçekleşen imza töreninin ardından yaptığı açıklamada, "Teknik Direktör Ahmet Yurtsever'in talebi doğrultusunda yeniden Yalovaspor'da görev almaktan mutluyum" dedi. 

Eski çalışma arkadaşı ile yeniden çalışacak olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Ahmet Yurtsever ise, "Yalovaspor adına yapacak daha pek çok iş var. Ekibimize katılan tecrübeli ve şampiyon hocamız ile yolumuza devam ederek en iyi şekilde yol almaya devam edeceğiz. Yalovaspor alt yapısı ve A takım bakımından diğer takımlara oranla çok tecrübeli ve donanımlı bir teknik kadroya sahip bir şekilde yoluna devam etmektedir" diye konuştu. 

(Yalova Güncel Spor)



Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...