Perşembe, Ağustos 11, 2016

Yalovaspor'da savunma hattı güçleniyor

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Yalovaspor, Teknik Direktörlüğe başarılı çalıştırıcı Ahmet Yurtsever'i getirmesinin ardından transfer çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. 

Yalova temsilcisi, Yurtsever'in raporu doğrultusunda Taşköprü Belediyespor'da forma giyen Furkan Kusuk'u transfer etti. Taşköprü Belediyespor'da stoper mevkinde oynayan oyuncu, 2015-2016 sezonunda şampiyon olan kadroda yer aldı. 

Yurtsever: Bir üst lige çıkmak istiyoruz
Teknik Direktör Ahmet Yurtsever, yaptığı açıklamada, "BAL bu sene çok zor geçecek gibi görünüyor. Rakipler gerçekten çok güçlü ama biz de çok genç bir kadroya sahibiz. Yalovaspor olarak terimizin son damlasına kadar zirve yarışından kopmadan sonuna kadar oynamaya devam edeceğiz ve Yalovaspor bir üst lige yükselene kadar her şeyimizi ortaya koyarak Yalovaspor ruhu ile sahaya çıkarak mücadele edeceğiz. Geçen sezon Yalovaspor, BAL'da kalarak hedefinin bir üst lig olduğunun sinyalini verdi. Şimdi hedef sonuca ulaşarak bir üst lige çıkıp bu başarıyı devam ettirmek" dedi. 

Besli: Bu sene, o sene
Yalovaspor CEO’su Ramazan Besli ise yaptığı açıklamada şunları ifade etti: 

"Yalovaspor yıllarca bir üst lige yükselmek için mücadele etti. Şimdi hem genç bir kadromuz var hem de şampiyon bir hocamız var. İnanıyoruz ki bu sene o sene ve Yalovaspor şampiyon olarak bir üst lige yükselecek, başarısını bir üst lige yükselerek taçlandıracaktır. Geçtiğimiz sezon en büyük destekçimiz taraftarımız oldu. Bu sene de onlar en büyük destekçilerimiz olacak. Yalovaspor maçlarında taraftarımızdan tek bir isteğimiz olacak bu sezon şampiyonluk için daha gür bir sesle statta olalım."

www.yalovagüncelspor.com

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...