Salı, Ağustos 09, 2016

Tosyaspor futbol faaliyetlerini durdurdu

Kastamonu 1. Amatör Lig ekiplerinden Tosyaspor, 2016-2017 sezonu öncesi aldığı kararla futbol faaliyetlerini durdurduğunu açıkladı.

Geçen sezon grubunu şampiyon tamamlayıp BAL'a yükselme için play-off oynayan ancak Kastamonu Özel İdare'ye 2-0 kaybeden Kırmızı Beyazlı kulüp, sezonun başlamasına kısa bir süre kala futbol faaliyetlerini geçici olarak durdurdu.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, daha önce Tosyaspor AŞ çatısı altında birleştikleri Tosya Gençlik ve İzcilik Kulübü'nün tekrar faaliyetlerine başlaması gerekçe gösterilerek şu ayrıntıya yer verildi:

"Bu sezon başlangıcında Tosya’da spora gönül verdiğini söyleyen bazı beden öğretmenleri tarafından Tosya Gençlik ve İzcilik Spor Kulübü tekrar canlandırılmıştır. Gelecekteki sıkıntıları şimdiden gördüğümüz için kendilerine “Madem Tosya’da spora destek vermek istiyorsunuz o zaman buyurun gelin bu memleket iki takım sıkıntısını maddi ve manevi çok çekti. Artık çekmesin, yapmak istediklerinizi Tosyaspor AŞ çatısı altında yapın, kulübe başkan olun, hoca olun ama spor da ikilik çıkmasın" dememize rağmen kabul etmemişlerdir."

'Tosya'da sporda ayrışma, ikilik, kavga olmaması için...'
Sürecin detaylı şekilde anlatıldığı kulüp yönetiminin imzasıyla yayımlanan açıklamada, "Kısmen anlatmaya çalıştığımız meselelerin ışığında Tosya'da sporda ayrışma, ikilik, kavga olmaması için Tosyaspor AŞ olarak bu sezon futbol faaliyetlerimize ara veriyoruz. Tosya Gençlik ve İzcilik kulübünün ilçemizi dışarıda en iyi şekilde temsil etmesini diliyor; yaptığı ve yapacağı spor faaliyetlerinin yakın takipçisi ve destekçisi olacağımızı beyan ediyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi. 

YerelFutbol.com

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...