Cuma, Ağustos 12, 2016

Sultanmuratspor Altyapısında Durmak yok.

Küçükçekmece İlçesi kulüplerinden olan Sultanmuratspor Altyapısı takım Hüsamettin Özköşkoğlu hoca yönetiminde bir aylık aradan sonra çalışmalarını  sürdürüyor.

Yeşilova Kemal Aktaş sahasında Altyapı antrenörü Hüsamettin Özköşkoğlu hoca nezaretinde çalışan takımda, antremanlara A takım kadrosuna dahil edilmeyen futbolcuların yanı sıra denemek için getirilen futbolcuların katılımıyla devam ediliyor.
Küçükçekmece amatör spor kulüplerinden Sultanmuratspor, kurulduğu ilk günden bu yana altyapıya büyük bir önem veriyor. Altyapı antrenörü Hüsamettin Özköşkoğlu , tüm kategoride ligde var olduklarını belirterek, “Bizim işimiz altyapı” dedi. Antrenörü Özköşkoğlu , disiplinin olmadığı yerde asla başarının olmayacağını ifade ederken takım olarak disipline büyük bir önem verdiklerini açıkladı.


Haftanın 2 günü Kemal Aktaş sahasın da Çalışmaları dur-durak bilmeden devam ettirdiklerini dile getiren  Özköşkoğlu ,Günü kurtarmak adına burada değiliz. Kurulduğumuz ilk günden bu yana yaptıklarımız ortadadır. Aynı ciddiyet ve sorumluluk içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.
HABER:Yılmaz AKTEPE




Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...