Pazar, Ağustos 21, 2016

Soğuksuspor ilk yarıda galibiyete uzandı

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Soğuksuspor, hazırlık karşılaşmasında Karabekirspor'u ilk yarıda bulduğu 2 ve ikinci yarıda bulduğu 1 golle 3-0 mağlup etti.

Hekimbaşı Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında konuk Beykoz temsilcisi Soğuksuspor, pozisyon üreten taraftı. Nitekim Yeşil Beyazlılar, ilk yarım saat geçilirken golleri de buldu. 33'de kale sahasına gelen topu kaleci sektirince topu iyi takip eden Erdinç, yakın mesafeden kafa vuruşuyla takımını öne geçirdi. 43'te ise fark ikiye çıktı. Atak yönüne göre sol kanattan gelişen Soğuksuspor atağında Samet ceza sahası dışından güzel bir vuruşla ilk yarının sonucunu tayin etti. 

Karşılaşmanın ikinci yarısının başlamasıyla birlikte Karabekirspor oyunu rakip yarı alana yıksa da pozisyon üretmekte zorlandı. Bir gün önce de hazırlık karşılaşması oynayan Soğuksuspor, rakibinin etkili olduğu 20 dakikalık bölümden sonra baskıyı kırdı ve oyunu rölantiye aldı. Oyuna ikinci yarıda dahil olan Uğur Türker Soğuksuspor adına karşılaşmayı 3-0'a getiren oyuncu oldu

Kalan dakikalarda iki takım da pozisyon üretmekte zorlanınca mücadele 3-0 sona erdi. 

HABER-FOTOĞRAF: GÖKHAN TANER




Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...