Salı, Ağustos 16, 2016

Silivrispor kendini buluyor


TFF 3. Lig 2. Grupta mücadeleye hazırlanan Silivrispor, Bolu Koru Otelde girdiği kamp programında adeta uçuşa geçti, teknik patron SertanGüriz nezaretinde yapılan hazırlık maçlarında parmak ısırtıyor.

Yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde yaptıkları idmankarla başlayan ve transferde de son aşamaya gelen Silivrispor’da işlerin yolunda gittiği gözleniyor. Hazırlıklarını aralıksız Bolu Koru Otel tesislerinde devam ettiren Silivrispor yapılan çalışmalarla kendini bulmaya başladığı gözlerden kaçmıyor. Sabah ve akşam olmak üzere günde çift idmanla sezona hazırlanan Silivrispor’da Teknik Direktör Sertan Güriz, takımın her geçen gün yeni transferleriyle iyi yerlere geldiğini gözlemlediğini söyledi. Lig başlayana kadar hazır olacaklarına inandıklarını söyleyen Güriz, kamp sonrası İstanbul’a lige hazır bir takımla döneceklerine inandıklarını söyledi. 

CUMA GÜNÜ DÖNÜYORLAR
13 gün sürecek olan Bolu Kampı Cuma günü tamamlanıyor. Kamp bitimi ile birlikte tüm kadroya iki gün izin verilmesinin ardından maç gününe kadar kendi tesislerinde idmanlar devam edecek.

Kaynak: www.silivrispor.com.tr

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.