Cuma, Ağustos 19, 2016

Şampiyon imzayı attı


Geçtiğimiz sezon Sultangazi forması ile izlediğimiz başarılı orta saha oyuncusu Emre Yılmaz, 2016-2017 sezonunda Zeytinburnu 1957 SK formasını terletecek.

1993 doğumlu olmasına rağmen oldukça tecrübeli olarak adledilebilecek bir kariyere sahip olan başarılı orta saha oyuncusu, son 2 sezondur Sultangazi formasını terletmekteydi. Geçtiğimiz sezon elde edilen şampiyonluğun önemli isimlerinden olan Emre Yılmaz, istikrarlı futbolu ile de göz doldurup bir çok takımın transfer listesine girmeyi başarmıştı.

Kulüp Başkanı Kenan Aydın transfer ile ilgili yaptığı açıklamada, "Emre geçen seneden beridir takip ettiğimiz, hırslı yapısının yanı sıra oyun bilgisi ile de aklımıza kazınan bir oyuncu oldu. Sultangazi forması ile de elde ettikleri başarı zaten ortada. Şampiyonluk hedefindeki takımımıza şampiyon bir oyuncuyu monte ettik. Geçtiğimiz sezonun ortasından beridir söylediğimiz bir şey var. Zeytinburnu ilçesinin bir takımını profesyoneller liglerde en kısa zamanda göreceğiz. Bizlerde bu uğurda, gerek Kulüp Başkanı olarak ben, gerekse yönetim kurulumuz olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Yönetim bünyemiz hariç, bize destek olmak isteyen, iyi olduklarını düşündükleri oyuncuları bizimle paylaşan dostlarımız ile birlikte resmen hedefe kilitlendik diyebilirim. Son günlerde çok kullanılan ve benimde çok beğendim bir söz var. "Bu sene o sene, bundan sonra her sene" bu söz adeta bizim yapmak istediklerimizin tarifi. Bundan sonra Süper Lige kadar uzanacağını düşündüğümüz bu yolda hem yeni oyuncumuz Emre Yılmaz'a hemde camiamıza bu transferin hayırlı olmasını dilerim"dedi.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...