Salı, Ağustos 02, 2016

Milli savunmacı imzayı attı



Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig 12.grupta mücadele eden ve Süper Amatör Lig'e düşen Arnavutköy Belediyespor, tekrardan üst lig için kolları sıvadı ve başarılı savunma oyuncusu Burak Işıkay'a imzayı attırdı.

Arnavutköy Belediyespor tesislerinde gerçekleştirilen imza töreni ile sözleşme imzalayan oyuncu geçtiğimiz sezonu Ataşehir Çamolukspor'da geçirmiş ve Ataşehir temsilcisi ile Bölgesel Amatör Lig'e yükselme başarısı göstermişti.


Futbola Selimiyespor altyapısında başlayan oyuncu sonrasında 2  sezon Tunaspor forması giydi.2012-2013 sezonunu Kozlu Belediyespor'da geçiren savunma oyuncusu 2013-2014 sezonunda Tekirdağspor'a transfer oldu. Gösterdiği perfonmans ile Halide Edip Adıvarspor ile profesyonel sözleşme imzalayan başarılı oyuncu devre arasında Kozlu Belediyespor'a transfer oldu. Geçen sezonu Ataşehir Çamolukspor forması ile geçiren sağ bek oyuncusu Ataşehir temsilcisi ile Bölgesel Amatör Lig'e yükselme başarısı gösterdi.

Aynı zamanda İstanbul Üniversitesi Futsal Takımı'nda forma giyen ve Futsal Milli Takımımızın da değişmez isimlerinden olan Milli oyuncunun TFF 3.Lig'de 8 maç, Türkiye Kupası'nda 2 maç ve Bölgesel Amatör Lig'de 62 maçta 1 golü bulunuyor. Savunma oyuncusu olmasına rağmen hücuma katkısı ile de tanınan başarılı sağ bek dayanıklılığı, hırsı ve futbol zekası ile dikkat çekiyor.

HABER-ERDEM SAĞOLAN

Hiç yorum yok:

Taksimspor'un 'yıldız'ı parlıyor

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta lider Taksimspor sahasında grubun iddialı ekiplerinden Kemerburgazspor'u 2-1 mağlup etti.