Cuma, Ağustos 12, 2016

Metin Hartamacı takımdan ayrıldı


2014-2015 sezonunda eski ismi Öz Trabzonlular, yeni ismi Zeytinburnu 1957 SK olan ekipte sergilediği performans ile Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Erdekspor'a transfer olan usta ayak Metin Hartamacı takımından ayrıldı.

Kariyerine Beştelsiz ile başlayan ve ardından İstanbulspor Aş'nin yolunu tutan deneyimli oyuncu daha sonra ise, Kartalspor ile profesyonel futbolculuk yaşamına adım attı.

Daha sonra Medipol Başakşehir, İstanbul Güngören, Kardemir Karabük, Alibeyköy, İstanbulspor Aş, Adıyamanspor ile profesyonel futbolculuk yaşamına devam eden başarılı oyuncu Kemalpaşaspor ile amatöre dönüş yaptı ve geçirdiği bir sezonun ardından da Zeytinburnu 1957 Sk takımında iki sezon forma giyip geçtiğimiz sezonu Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Erdekspor ile noktaladı.

Metin Hartamacı, U21 liginde 59 maçta forma giyerken 13 gol kaydetti. türkiye kupasında ise 6 TFF 3,Ligde ise 11 müsabakada görev aldı. TFF 2.ligde 151 maçta 22 PTT 1.ligde ise 27 maçta 3 gol kaydeden başarılı oyuncu Geçtiğimiz sezon ilk kez deneyim tattığı Bölgesel Amatör Ligde de 19 müsabakada 2 gol kaydetti. Hırslı yapısı, ve uzun boyu ile özellikle hava toplarındaki hakimiyeti ile göz dolduran Metin Hartamacı, buna hızını da ekleyip rakip defans için tutulması çok zor bir oyuncu hali almakta. Metin forvet ve orta sahanın sol bölgesinde görev yapmakta.

Sitemize açıklamalarda bulunan Metin Hartamacı, "Erdekte iyi bir sezon geçirip Play Out oynamdan ligde kalmayı başardık. Bazı konularda anlaşamayınca da kulüple olan ilişkimi kestim. Bana gelen transfer tekliflerinden birisini değerlendirip en kısa zamanda yeni takımımı belirleyeceğim" dedi.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.