Salı, Ağustos 02, 2016

Kocasinanspor'da hedef Bölgesel Amatör Lig

Bahçelievler İlçesinin Süper Amatör Lig takımlarından olan Kocasinanspor 2016-2017 futbol sezonu için gözünü Bölgesel Amatör Lig'e dikti.
                                                   
Kocasinan spor’un 30 yıldır Kulüp Başkanlığını yapan İsmail Ayhan yaptığı açıklamasında 2016-2017 Futbol sezonu için 1 hafta önce çalışmalara başladık.
                                           
Yeni Futbol sezonun öncelik daha önce İstanbul A.Ş spor Akademik takımını çalıştıran Nevzat Aksoy hoca ile yeni sezon için anlaştık,Dış transferde Arnavutköy Belediyespor-Mustafa ,Furkan,İFAspor-Azat,Avcılar Belediyespor-Serkan,Galataspor-Mahmut,Edirnespor-Hüseyin,İzmirspor-Oğuzhan,Topkapıspor-Burak ve Düzcespor-Gökhan olmak üzere 9 futbolcu ile anlaştık. İç transferde 10 oyuncu ile yeniden anlaşırken altyapıdan 3 oyuncuda takviye yaparak 22 oyuncu ile yeni futbol hazırlıklarımızı sürdürüyoruz.

Başkan Ayhan, Yeni Futbol sezonuna çok iddialı bir takım kurduk yapacağımız hazırlık maçları ile yeni eski oyuncularımız kaynaşması açısından çok iyi olacağını düşünüyorum lig maçları başlayana kadar çok daha iyi olacağımıza inanıyorum camiaya ve yönetim olarak kenetlenmiş ve Bölgesel lige çıkmak için sabırla ekliyoruz dedi.
HABER:Yılmaz AKTEPE

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...