Pazartesi, Ağustos 22, 2016

Kağıthanespor sezonu açtı


1951 den beri bu arma bir başka SARI-YEŞİL SEVDA parolasıyla, Sıtkı TORLAK ve Barbaros AKKOYUNLU'nun sunumları ile 2016-2017 sezonuna Merhaba diyen  Kağıthane Spor  taraftarlarıyla Kağıthane Belediyesi  Hasbahçe Stadında buluştu.

Sezon Açılışına Kağıthane Kaymakamı Hasan GÖÇ,Kağıthane Belediye Başkanı  Fazlı KILIÇ,İASKF Başkan Yardımcıları Hasan CEVAHİR ve Hasan CEVAHİROĞLU, AK Parti İlçe Başkanı Faruk GÖKKUŞ, Kağıthane Belediyesi Spordan Sorumlu Başkan Yardımcısı Şaban DEMİREL, Kağıthane Belediyesi Başkan Danışmanı Hayati BATTAL, Kağıthane Belediyesi Spor İşleri Müdürü Mehmet Yüksel KIZILOĞLU, Kağıthane Belediyesi İşletmeler Müdürü Hayati YEŞİLYURT, Kağıthane Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ömer OSMANOĞLU, Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, Taraftar gurubu Kağıthane TAYFA, Spor Kulübü Başkanları ve çok sayıda futbol sever bu özel günde hazır bulundu.

Kulüp Başkanı Halil İbrahim KASAPOĞLU'nun Açılış ve teşekkür konuşmasının ardından Mikrofona Zamanı Hizmete Sporu Tesise,Sporcuya Başarıya götüren Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı KILIÇ yoğun Tezahüratlar altında konuşmasına Biz Sevdamızın Adını Kağıthane koyduk sözü uzun süre alkışlarla destek buldu.

Kağıthane Kaymakamı Hasan GÖÇ  Kağıthane ve Kağıthaneliye yapacak çok işimiz var diyerek konuşmasına başlayan Sayın GÖÇ davete katılanlar tarafından yoğun destek aldı.

Protokole ve taraftarlara dağıtılan 1000 tane KAĞITHANESPOR Atkıları bu sıcak yaz gününde büyük rağbet gördü.

Kurban kesiminin ardından Hazırlık maçı için Davet edilen Süper Amatör Lig Takımı ALBAYRAK ile Hazırlık karşılaşmasında bir araya gelindi tüm futbolcuların denendiği maç neticesinde DOSTLUK KAZANDI..





Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...