Pazar, Ağustos 14, 2016

Kadınhanı, 2016-2017 sezonunu ilk çalışmasını yaptı


Bu sezon Konya Süper Amatör Ligde mücadele edecek olan ve ligin güçlü ekiplerinden Saiteli Kadınhanı Belediyespor, Kadınhanı İlçe Tesisleri’nde ilk çalışmasını yaptı

Saiteli Kadınhanı Belediyespor, 2016-2017 sezonunun ilk çalışmasını yeni antrenör Mehmet Badem yönetiminde kendi tesislerinde gerçekleştirdi.

Teknik direktörlük için Mehmet Badem ile anlaşan siyah beyazlılar, büyük oranda koruduğu kadrosuyla yeni sezonda üst lig hedefiyle hazırlıklarına başladı.
Yeni transferler Mustafa Sarıdaş, Gökhan Özenç, Mehmet Ali Üzgü ve Rafet Çetinkaya’nın da katıldığı sezonun ilk antrenmanına izinli olan Özgür, Hammed, Samet, Arif ve Barışhan katılmadı. Bu futbolcuların önümüzdeki hafta yapılacak olan çalışmalarda yer alacakları öğrenildi.

Siyah beyazlılar sezon hazırlıklarını haftada yapacağı 4 antrenmanla sürdüreceği Eylül ayı içerisinde 4’lü turnuvaya katılarak hazırlık maçlarına start vereceği bildirildi.

Antrenman  sonrası antrenör Mehmet Badem ve İhsaniye Gençlerbirliğinden transfer edilen tecrübeli orta saha oyuncusu Mustafa Sarıdaş açıklamalarda bulundu.





Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.