Cumartesi, Ağustos 06, 2016

İstanbul Sinopspor ikinci maçında umut verdi

2016- 2017 sezonunda İstanbul Süper Amatör Lig'de Küçükçekmece ilçesini temsil edecek olan İstanbul Sinopspor, hazırlık maçında Bahçelievler temsilcisi Kocasinanspor'u 3-0 yendi. İstanbul Sinopspor'un oynadığı futbol lig öncesi umut verdi.

Sezonun ilk hazırlık maçını Zeytinburnu Irmakspor ile deplasmanda oynayarak 3-1 mağlup olan Küçükçekmece temsilcisi İstanbul Sinopspor, ikinci maçında kendi sahasında Bahçelievler temsilcisi Kocasinanspor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldiler.

Küçükçekmece Halkalı Etap sahasında oynan maça ev sahibi İstanbul Sinopspor takımı oyun ilk dakikalarında kontrol altına alarak rakip kalede etkili olmaya başladı. Mücadelenin 37.dakikasında sahneye çıkan yeni transferlerden Furkan ceza sahası içinde şık vuruşu İstanbul Sinopspor'u 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu golle sona erdi.

İkinci yarıda her iki takım diğer oyuncuların form durumunu görmek amacı ile ayrı on bir sahaya sürerek şans verdiler. İstanbul Sinopspor etkili ataklarla start verdi. Her iki kanattan getirdiği ataklarla rakip kalede gol arayan İstanbul Sinopspor, 54. dakikada sahneye çıkan Talha’nın kaydettiği golle skoru 2-0 yaptı. 

Rakibi karşısında güzel bir futbol ortaya koyan özellikle Furkan ve Emrullah’ın getirdiği toplarla rakip kalede gol arayan İstanbul Sinopsppor, 78.dakikada Emrullah’ın kaydettiği golle skoru 3-0 yaptı.

Maçın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve karşılaşma 3 – 0 İstanbul Sinopspor'un üstünlüğü ile sona erdi. İstanbul Sinopspor’un oynadığı güzel futbol lig öncesi umut verirken, her iki takımda tüm futbolcularına hazırlık maçında şans tanıdı.

Onaran: Forvete ihtiyacımız var
İstanbul Sinopspor Teknik Direktör'ü Altay Onaran, 20 gündür yeni futbol sezonu hazırlıklarımızı yapmaktayız geçen hafta sonu ilk hazırlık maçımızı Irmakspor ile oynadık o maçta özelikle denemeye tabi tuttuğumuz ve genç oyuncularımızı görmek amacı ile sahaya sürdük o maçta göz dolduran oyuncularımızla devam etme kararı aldık.

İkinci hazırlık maçımız olan bugün oynadığımız Kocasinanspor maçında da tüm oyuncularımız şans verdik, güzel futbolu sahadaki yardımlaşma ve mücadeleleri bizi memnun etti bu güzel futbolu yanı sıra 3-0 galip gelmiş oldu. Onaran, Bugün oynan maçta bir kez daha görüm takımızın çok acil bir forvete ihtiyacı olduğunu forvet olayını çözdükten sonra transfer olayını kapatacağız dedi.

Nevzat Aksoy: Stoper alacağız 
Kocasinanspor Teknik Direktörü Nevzat Aksoy, İstanbul Sinopspor hazırlık maçı bizim için iyi bir maç oldu. Bakırköyspor ,Yeşilova Esnafspor maçalarının ardından İstanbul Sinopspor ile üçüncü hazırlık maçı oynadık .Nevzat Aksoy,Takımızın Stoper mevkine acilen ihtiyacı olduğunu çalışmalarımızı sürdürüyoruz Stoper oyuncu transfer ederek yeni sezona daha güçlü ve hazır gireceğimize inanıyorum dedi.


HABER:Yılmaz AKTEPE









Hiç yorum yok:

Ataşehir Arenaspor zorlu mücadeleye hazır

İstanbul 2. Amatör Lig 17. Grup'ta lider Ataşehir Arenaspor bugün sahasında takipçisi Valide Tayfunspor'u konuk edecek.