Pazar, Ağustos 07, 2016

İkitellispor'un ilk provası olumlu

Küçükmece ilçesinin Süper Amatör Lig'deki iki temsilcisi Yeşilova Esnafspor ile İkitellispor, hazırlık maçında karşı karşıya geldiler.

Yeşilova Kemal Aktaş Stadı’nda oynanan maçta ilk yarıyı 1-0 önde kapatan konuk ekip ikinci yarıda iki gol daha bularak sahadan 3-0’lık sonuçla galip ayrılan taraf oldu.



Süper Amatör Lig'in yeni takımlarından olan İkitellispor'a galibiyeti getiren golleri 38. dakikada Murat, 48. dakikada Furkan ve 68. dakikada da yeni transferlerden Osman attı.

Yeşilova Esnafspor yine mağlup
Şu ana kadar üç hazırlık maçı yapan Yeşilova Esnafspori üç maçta da istikrarsız bir görüntü verdi. Yeşil- Beyazlı takım, İkitellispor önünde futboluyla hayal kırıklığı yaratırken 90 dakikanın genelinde de rakibine oranla vasat futbol sergileyerek hayal kırıklığına yol açtı.

İkitellspori ise ilk hazırlık maçında sahaya çok iyi yayılan, alanları çok iyi kontrol eden, savunmayı ve hücumu birlikte doğru yapan güzel bir oyun ortaya koyarak izleyenlerden olumlu not aldı.

İkitellispor takımında denmeye gelen Malili 4 oyuncudan 2 oyuncu ortaya koydukları futbolla büyük beğeni topladı.

Sporseverler ilgi gösterdi
Yeşilova Kemal Aktaş Stadı’nda oynanan hazırlık maçına sporseverler büyük ilgi gösterdi. Hazırlık maçı olmasına rağmen tribün doldu. Yeşilova Esnafspor yönetimi maçı tam kadro izlerken,İkitellispor da Kulüp Başkanı Abdulselam Ceyhan hariç yöneticileri de her iki takımın sahadaki mücadelelerinin izleme şansı buldular.

Ahmet Ulaş: Ü
st sıraları zorlayacak bir takım göreceksiniz
Yeşilova Esnafspor Kulüp Başkanı Ahmet Ulaş, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, "Çok iyi bir maç izledik. İkitellispor takımı bugün iyi olan taraftı ve yakaladığı pozisyonları golle çevirerek sahadan galip ayrıldı. Yeşilova Esnafspor takımımıza gelirsek hazırlık maçlarında iyi futbol ve galibiyetlik göremedik ancak yeni sezon için 35 oyuncu ile çalışma yapıyoruz ve doğal olarak tüm oyunculara teknik heyetimiz şans veriyor. 10-15 dakika oynayan oyuncudan ne beklersiniz? Bunun haricinde as oyuncularımızdan 5 oyuncumuz daha takımıza katılmış değil. Önümüzdeki hafta içi onlar da çalışmaya katılacaklar" dedi.

Başkan Ulaş, "Hafta içi yapacağımız çalışmalar sonucu 24 kişilik kadromuz şekillenecektir. Ben umutsuz değilim, Yeşilova Esnafspor takımını ligde herkes görecek. Şampiyonluk demeyeyim ama kolay kolay yenilmeyen, hatta üst sıraları zorlayacak bir takım göreceksiniz" diye konuştu.


İkitellispor Teknik Direktörü Ali Ayyıldız, "Lig hazırlıklarına başlayalı bir hafta oluyor. Geçen sezon ki kadromuzu koruduk, bunun yanında 5-6 oyuncu şu anda deneme pozisyonunda. Yapacağımız hazırlık maçlarında onlarda şans vererek kararımızı veceğiz. Bugün ilk hazırlık maçımıza çıktık. O
yuncularımızın sahadaki hırsı, mücadelesi ve yardımlaşması beni memnun etti ancak daha çok eksiklerimiz var ve daha çok çalışarak daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Bu bir hazırlık maçıydı, büyütmeye de gerek yok. Biz de, rakibimiz de tüm oyunculara şans vererek onların son durumlarını görmek istiyoruz. Bu hazırlık maçları kimsenin gözünde büyütmesine gerek yoktur" ifadelerini kullandı.

HABER: Yılmaz AKTEPE













Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...