Perşembe, Ağustos 04, 2016

İASKF ' den duyuru ve açıklama ...



İASKF yönetim kurulu imzalı açıklama aynen aşağıdaki gibidir.

Amatörlerimizin değerli başkan ve yöneticileri;
Sizlerden aldığımız görevle, hizmete başladığımız bu güne kadar, daima şeffaf bir anlayışla sorunlarınıza çözüm bulmaya çalıştık.

Genel Başkanımız başta olmak üzere göreve geldiğimiz günden itibaren gerek Sağlık Bakanımız gerekse Gençlik ve Spor Bakanımız ile yapılan görüşmelerimizde amatör spor kulüplerimizin temel sorunu olan sağlıkçı meselesini 4 yılın sonunda Bakanlar Kurulu kararı ile yapılan protokole bağlı olarak hallettik.

Yıllarca hayal olan ve yapılmamış sorunun çözümü yanında Genel Başkanımızın TFF Yönetim Kurulu üyesi olarak transfer harçlarını TFF Yönetim Kurulu toplantılarında dile defalarca dile getirerek amatör kulüplerimize katkı sağlanması neticesi 50 TL’den başlayan indirimi ikinci yıl 150 TL olarak gerçekleştirmiş ve bu yılda 50 TL daha aşağıya çekerek 750 TL’den 500 TL’ye indirim yapılmıştır.

5 yıl evvel Genel Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerimizden talep edilen bu sorunlar, bugün çözülmüş olmasına rağmen kulüplerimize doğru haberlerle bilgilendirmeye çalıştığını iddia eden bazı internet siteleri yapılan hizmetleri anlatmak yerine Genel Başkanımızı ve İl Temsilciliğimizi karalama kampanyası girişiminde adeta yarışa girmiş olduklarını gözlemlemekteyiz.

Genel Başkanımızın ve Yönetim Kurulumuzun yegane görevi amatör kulüplerimizin temel sorunlarının çözümü ve kulüplerimizin menfaatleri için projeler üretme, hizmete dönüştürme den başka hiçbir düşüncesi yoktur. Haftalık müsabakalar İl Temsilciliği tarafından verilerek, takımlarımız maçlarını oynamakta ve oynanan müsabakalar da var ise sorunlar bunlar hakkında karar vermektedirler. Kulüplerimiz verilen kararlara itiraz etme hakkına sahip olarak TFF’ ye ve Tahkim Kuruluna kadar haklarını arayabilirler.

Bu aşamada ne Genel Başkanımızın ne de İl Temsilciliğimizin sorumluluğu yoktur. Talimatlara bakıldığında bu konular aynen anlaşılacaktır.

Hakkımızda yapılan yalan yanlış iftiralarla başarısızlıklarını gizlemeye çalışan hatta felaketler üzerine çıkar sağlamayı amaç edinen bazı kişiler birilerinin aklıyla Federasyon Genel Başkanımızı ve İl Temsilciliğimizi itham etmektedirler.
Şunu çok iyi bilmekteyiz ki, yaklaşan Genel Kurulumuzda amatör kulüplerimize anlatacakları hiçbir projeleri olmadığından karalama kampanyaları ile delegelerimizi etki altına alıp çirkin emellerine sahip olmanın gayreti içindedirler.
Çalışkan, dürüst ve girişimci anlayışıyla kendisini kabul ettiren Genel Başkanımız önce Konfederasyon Genel Başkanı olarak, TFF Yönetim Kurulunda amatörleri temsilen seçilmiştir ve amatör kulüplerimizi en iyi şekilde temsil etmektedir.

Sayın Yönetici arkadaşlarım;

Sizlere karşı ihtiyaç duyduğumuz bu açıklamalarımızla, hak etmediğimiz çirkin iftiralara karşı duyduğumuz üzüntülerimizi paylaşmak ve bir avuç bu tür insanların niyetlerini ortaya koymaktır.

Federasyonumuzda daima sorulara cevap verebilecek Yönetim Kurulu Üyelerimizi bulabileceğiniz gibi, Genel Başkanımıza veya İl Temsilcimize günün her saatinde telefonla ulaşabilirsiniz. Sizlere karşı olan sorumluluğumuzla bilinmelidir ki bizlerin veremeyeceği hesap yoktur.

 İASKF YÖNETİM KURULU

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...