Çarşamba, Ağustos 10, 2016

Genç kaleci Emre Sami tekliflere açık

Geçen sezon Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Akçakocaspor’da forma giyen genç kaleci Emre Sami Karaoğlu, 2016-2017 sezonu için kulüplerle görüşmelerini sürdürüyor. 

Geçtiğimiz sezon Akçakocaspor forması giyen 21 yaşındaki genç kaleci Emre Sami Karaoğlu teklifleri değerlendirdiğini belirtti. 1995 doğumlu başarılı kaleci kendisine teklifler olduğunu ancak şu an için kesinleşen bir durum olmadığını, tekliflere açık olduğunu ve hedefi olan bir takımda karar kılacağını ifade etti. 

Öncelik İstanbul'un

Karaoğlu öncelikle İstanbul takımlarının tekliflerini değerlendireceğini ifade etti. Birkaç takımdan teklif aldığını belirten oyuncu hedefi olan bir takımda forma giymek istediği için beklediğini ve en kısa sürede kararını vererek çalışmalara başlayacağını söyledi. 

Kalesinde güven veren yönü ile dikkat çeken oyuncu tecrübesinden faydalanıyor. Hırslı ve çabuluğu ile bilinen oyuncu kalesinde yaptığı kurtarışlarıyla arkadaşlarına verdiği güven etkinliği ile de dikkat çekiyor. 

Emre Sami Karaoğlu kimdir?  
1995 İstanbul Sultanbeyli doğulu olup, futbola 2007 Yılında Sultanbeylispor'da başladı. 3 yıl Sultanbeyli formasını her kategoride giydi; daha sonra 3.lig ekiplerinden Sancaktepe Belediyespor'a transfer oldu. U-17 ,U-18 kategorisinde 2 sezon boyunca forma giydi. 2012-2013 sezonunda Sultanbeyli Belediyespor'a transfer oldu ve A takımda görev yapmaya başladı. 2014-2015 sezonunda Sultanbeyli Belediyespor'la 3. Lige çıkma sevinci yaşadı; geçen sezonu Akçakocaspor’da geçirdi. 

Nişantaşı Üniversitesi'nde Spor Yöneticiliği bölümünde okuyan genç kalecinin BAL'da 25, Akademi Ligi'nde 10 maçı bulunuyor.

HABER: İBRAHİM TUZCU 

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...