Perşembe, Ağustos 11, 2016

Ekrem Köse: BAL'da kalıcı olacağız

2. Amatör Lig'deyken göreve geldiği Ataşehir Çamolukspor'u tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Lig'e taşıyan Kulüp Başkanı Ekrem Köse, ligde kalıcı olmak istediklerini söyledi. 

İsmi Ataşehir Çamolukspor ile özdeşleşmiş durumda olan Başkan Ekrem Köse, ilk hedeflerinin ligde kalıcı olmak olduğunu belirterek, "Ataşehir Çamolukspor yönetimi olarak 2016-17 sezonunda Ataşehir ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz.  Teknik sorumlumuz Fatih Aşık hocamız ve ekibi ile birlikte transferlerimiz yaptık. Sezon başı hazırlık çalışmalarımız sürdürüyoruz. BAL grupları belli oldu; kura çekiminden sonra da grubumuz belirlenecek. Hazırlık çalışmaları kapsamında oynayacağımız hazırlık maçlarından sonra hocamızın raporları doğrultusunda eksik görülen bölgelere nokta transferler yapacağız" dedi. 

'Her zaman iddialı bir takım olduk'
Hedeflerine ulaşmak için çaba sarf ettiklerini vurgulayan Başkan Köse, "Ataşehir Çamolukspor her zaman iddialı bir takım olmuştur, olmaya da devam edecektir. 2016-2017 sezonunda mücadele edeceğimiz Bölgesel Amatör Lig'de ilk yılımızda kalıcı olmayı hedefliyoruz. Yönetici arkadaşlarımız, sponsorlarımız ve camiamız ile birlikte hedeflerimize ulaşmak için çaba sarf ediyoruz" diye konuştu.


Başkan Ekrem Köse, son olarak BAL'da başarılı olmak için futbola aç, gelecekte iyi bir futbolcu olmayı hedefleyen karakterli genç oyunculardan oluşan bir takım kurduklarına dikkat çekerek, "Teknik ekibimize ve futbolcularımıza inanıyor ve güveniyoruz" ifadelerini kullandı. 

www.kadirspor.com

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.